Annonsørinnhold

20.-21. MAI: VELKOMMEN TIL FORNEBUDAGENE

Publisert
10. mai 2017

Nest siste helgen i mai er det igjen tid for Fornebudagene, og store og små kan glede seg til show, konkurranser, aktiviteter og konserter. Gå ikke glipp av lørdag 20. mai på Fornebu S og søndag 21. mai på Gamle Fornebu Kultursenter.

Fornebudagene er etter hvert blitt en tradisjon. For mange av de som besøker Fornebu S og Gamle Fornebu Kultursenter i slutten av mai, er helgen nesten som et eget lite ekstranummer av 17. mai, med alt fra musikkorps og konkurranser til ansiktsmaling, klovner og hoppeslott. Eneste forskjell er kanskje at veiene ikke har trafikkork, du trenger ikke stivpynte deg og skuldrene er litt lavere?

 

Show, gavekort og konkurranser

Fornebu S starter lørdag 20. mai friskt allerede klokka 10.00 med åpent torgsalg og Elixia Show på scenen. Siden går det slag i slag med spennende innslag både ute og inne. Barna får besøk av Susi og Løv Løvesen, Meny og Jacobs inviterer til grillfest, Teknikmagasinet holder båtrace i fontenen, Tesla lar deg ta Model S i nærmere øyesyn og Fornebu Fotball lar deg spille ball. Flere butikker har også konkurranser hvor du kan vinne alt fra sykkel, til konkurransen Fornebus flotteste smil med et gavekort på kr 5000 hos tannlegen!

Fornebu S, Fornebudagene, honningproduksjon

BIBESKJEFT: Ta en tur opp på torget og hils på Fornebu S sine aller minste medarbeidere – her får du nemlig en innføring i honningproduksjon fra Bieffekten! FOTO: Paal Alme

Bryllupstips, gode tilbud og en bigeskjeft

Mange aktiviteter til tross, her er heldigvis også rom for en pust i bakken. Ta en kaffe eller matbit i ro og mak på en av Fornebu S mange serveringssteder, eller hils på Fornebu S sine aller minste medarbeidere – her får du nemlig en innføring i honningproduksjon fra Bieffekten! Fest- og bryllupstips får du på vår bryllupsstand på torget, hvor et utvalg av senterets leietakere gir deg de beste tipsene for årets festligheter. Det er også markedsdag på Fornebu S 20. mai med en masse gode tilbud i våre butikker for øvrig – kanskje får du i samme slengen handlet akkurat det plagget eller den duppeditten du i det siste har gått og tenkt på å kjøpe?

Fornebu S, Fornebudagene, Meny, Jacobs

Stor grillfest med Meny og Jacobs utvalgte ute på torget – med Meny Fornebu.

HELE DAGEN:
• Butikkene inviterer til markedsdag både ute og inne.
• Gratis hoppeslott på torget for barna
• Fornebu S maskoten Susi og Løv Løvesen hilser på små og store
• Stor grillfest med Meny og Jacobs utvalgte ute på torget
• Tannlegene på Fornebu leter etter Fornebu Smilet. Delta i konkurransen og vær med i trekningen av gavekort kr. 5000,-
• Teknikmagasinet inviterer til «båtrace» i fontenen på torget. Kom og prøv radiostyrte båter og biler på torget og droner i luften.
• Treff målet hos Fornebu Fotball og vær med i trekningen av en Juniorsykkel 20 tommer levert av Anton Sport (Verdi 2499,-)
• Meld deg som Fornebu S Nøkkelkunde og vær med i trekningen av en
Daniel Wellington klokke levert av Protid Urmaker Malmnes. ( verdi 1750,-)
• Besøk vår fest og bryllupsstand på torget. Et utvalg av senterets leietagere gir deg de beste tipsene for årets festligheter. Eller kanskje du søker inspirasjon til bryllupet ?
• Tesla inviterer til Tesla Showcase på Fornebudagen. Et spekter av Model S med ulike interiør og batteri-kombinasjoner vil stilles ut slik at du kan finne den Teslaen som best passer din livsstil
• Bieffekten forteller om honningproduksjonen på taket av Fornebu S
• Miljøagentenes lokallag på Fornebu inviterer alle barn til å grille pinnebrød
• Child Planet inviterer alle barn til lek og moro.
• Engineerum viser frem alt det kule de holder på med
• Fornebu Fotball inviterer til mange spennende og morsomme aktiviteter og konkurranser.
• Møt våre samarbeidspartnere og frivillige organisasjoner på Fornebu på torget
• Kl: 11-15 Gratis ansiktsmaling for våre små venner i 2. etg.
• Kl: 13-17 Klovnen Bimbam kommer og sprer glede for liten og stor

Forenbu S, Fornebudagene

Kevin er bla. kjent i roller om Pil i NRK`s julekalender Snøfall, Billy Elliot og sist som Mowgli. Kevin er også kjent som en av de faste danserne til Marcus og Martinus.

 

Musikk, kunst og kos

21. mai inviterer Gamle Fornebu Kultursenter til en deilig og avslappet søndag med musikk, god mat, lun stemning og masse spennende kunst å se. Galleriene er åpne fra klokken 12.00 og atelierene åpner en liten time senere. Her kommer du tett på kunstnerne og får et innblikk i en variert palett spennende kunstutrykk. Også barna får mye spennende å gjøre, fra ansiktsmaling til glasskunst og maling på lerret. Snarøya Dixielandband spiller fra klokka 13.00 og Ordentlig radio sender live. I tillegg åpner Fornebumuseene klokken 12.00 og tar deg med til en blankpolert, spennende tid hvor Norge både føltes mindre og større på en gang og Fornebu flyplass var vårt springbrett til resten av verden.

Velkommen til en god helg sammen med oss på Fornebu!

Fornebu S, Fornebudagene, Gamle Fornebu Kultursenter

21. mai inviterer Gamle Fornebu Kultursenter til en deilig og avslappet søndag med musikk, god mat, lun stemning og masse spennende kunst å se. FOTO: Paal Alme

Fornebu S, Snarøyveien 55, 1364 Fornebu, Tlf.: Senterkontoret: Tlf. 23080812