Annonsørinnhold

Behandlet keisersnitt-arr med ny laserteknologi

Publisert
8. april 2018

To keisersnitt ga Annette plagsomme arr. Ved Smartlipo laser-lipolyse fikk magen tilbake sin naturlige kontur, og bidro i tillegg til en sunn holdningsendring.

– Etter to keisersnitt var magen min nærmest blitt deformert, den føltes ikke lenger som min. Selve arret var sårt og til tider smertefull, jeg trivdes ikke med en fremmed kropp som det var vanskelig å finne klær til. Kjoler og jeans satt ikke pent, og bikini følte jeg meg overhodet ikke vel i. Det gikk så langt at det faktisk påvirket selvfølelsen, forteller Annette Stuen åpenhjertig.

I fjor kom Annette i kontakt med dr. Nikolai Paus Grova på Novelaklinikken Skøyen. Der fikk hun høre om SmartLipo laserlipolyse.

Smartlipo er en skånsom permanent fettfjerning, med mindre bivirkninger enn tradisjonell fettfjerning. Smartlipo er en vitenskapelig utviklet teknikk for fettfjerning, som maksimerer effekten og minimerer bivirkningene man får ved tradisjonell fettsuging.

Laserteknologi, Smarlipo, Novelaklinikken

En laserfiber på ca 0,5 mm føres inn gjennom et hull på størrelse med et knappenålshode.

Ved behandlingen benyttes det kun lokalbedøvelse i huden og fettvevet. Straks bedøvelsen gjør sin effekt, føres en laserfiber på ca 0,5 mm inn gjennom et hull på størrelse med et knappenålshode. Ved selve laserbehandlingen føres fiberen frem og tilbake i fettvevet, til alle fettcellene er oppløst. Dette kan så på en skånsom måte suges ut. Til slutt lukkes de små hullene med strips eller enkle sting.

Ta kontakt for en gratis konsultasjon

 

NY LASERTEKNOLOGI GA EN VARIG ENDRING

Mange kvinner sliter med en «pølse» som henger over arret etter keisersnitt. Dersom det oppstår en infeksjon under ett keisersnitt blir arret ofte ikke like pent fordi det blir mer arrvev som tar lengre tid å hele.  I 2016 ble 16,1 prosent eller 9.497 av de fødende forløst ved keisersnitt.

Etter behandling med Smartlipo ble arret mykere og "pølsa" forsvant.

Kroppen naturlige immunforsvar bruker litt tid på å fjerne gjenværende fett og på at huden skal bli stram over de områdene hvor fettet er forsvunnet. Derfor får man det endelige resultatet først etter noen måneder. Da er fettet helt fjernet og huden blitt stram.

Laserbehandling, keisersnittarr

Arr etter keisersnitt. ILLUSTRASJONSFOTO.

– Jeg har opplevd en enorm fysisk endring etter laserbehandlingen. Det vonde, stramme arret er borte, sammen med det ekstra magefettet som hang over som en hudfold. Magen er jevn og fin, og det mest overraskende er at den faktisk ble finere og finere i løpet av det første året. Jeg er så fornøyd med hele opplevelsen og ble svært godt ivaretatt av Dr. Paus Grova og teamet hans på Novelaklinikken, fortsetter hun.

 

selvtillit, ikke supertynn

– I dag har jeg et avslappet forhold til kroppen min, jeg har fått tilbake den gode selvtilliten. Nå er det nesten litt rart å tenke på hvor vondt og stygt jeg syntes det var før behandlingen. Det er lett å finne jeans som passer, jeg føler meg vel i trange kjoler og bikinien er på hver sommer, sier hun.

Også en annen viktig, uventet effekt meldte seg som følge av behandlingen hos Novelaklinikken.

– I etterkant har det også blitt viktig for meg å ta bedre vare på meg selv. Jeg spiser sunnere og har til og med kommet i gang med trening igjen. Jeg er ikke opptatt av å være supertynn, jeg vil bare være meg selv og kjenne meg normal og naturlig. Det er rett og slett deilig å ikke føle meg fremmed i min egen kropp lenger, avslutter Annette smilende.

Ta kontakt for en gratis konsultasjon

Ja, takk! Jeg vil gjerne bli kontaktet for en gratis konsultasjon.

 

Novelaklinikken, Karenslyst Allè 12, 0287 Oslo, Tlf.: 21 64 06 00