Annonsørinnhold

Bjørklund går mot strømmen –Vi har klokketro på butikkopplevelsen

Publisert
7. mars 2019

Når Bjørklund åpner sin andre butikk på Sandvika Storsenter denne uken, tar de hull på prognosene om butikkdød. De setter kunden i fokus, og tilbyr en opplevelse som ikke kan sammenlignes med å handle på nett.

–Mange vil nok si at vi er vågale, men jeg ser at kundene våre setter pris på en handleopplevelse som ikke begrenser seg til klikk-og-betal, sier Hege Svensson, deleier i Bjørklund Sandvika. Hun forteller at mange setter pris på veiledningen de får når de skal kjøpe julepresang til kjæresten, konfirmasjonsgaver og bunadssølv.

Bjørklund, åpning ny butikk 8. mars

De fleste setter pris på veiledningen de får i en fysisk butikk. Vår jobb å stille spørsmålene som kunden kanskje ikke har tenkt på selv.

Fagkunnskap

–På nettet er det ingen som hjelper deg å treffe de riktige valgene. I butikk vil fagkunnskapen vår gjøre valget lettere. Det er tross alt mye å tenke på når man skal kjøpe en klokke eller et smykke.

Kanskje passer det ikke med en kraftig klokke på et tynt guttehåndledd? Og foretrekker hun du skal overraske hvitt eller gult gull? Det er vår jobb å stille spørsmålene som kunden kanskje ikke har tenkt på selv, sier butikkeieren.

Bjørklund, ny butikk på Sandvika Storsenter

Bjørklund sin andre butikk på Sandvika Storsenter. Den nye ligger på Kjørbokollen, i krysset mellom den gamle og den nye delen av senteret.

Bjørklund 2.0

Men hvorfor to butikker på samme senter? Den opprinnelige Bjørklundbutikken ligger på Stortorget i den gamle delen av senteret. Den nye ligger på Kjørbokollen, i krysset mellom den gamle og den nye delen av senteret.

Blir det smør på flesk? –Sandvika Storsenter er nettopp det; et stort senter der kundene ikke nødvendigvis tar seg tid til å ta hele runden. Derfor har vi troen på at vi med to butikker alltid vil være tilstede der kundene befinner seg, sier Svensson.

Med åpningen av den nye Bjørklund butikken, vil Bjørklund konseptet være tilstede på Sandvika Storsenter med to butikker. Vi er glade for å har leietakere som Bjørklund som tror på fysisk butikk og ikke minst på den viktige rollen som butikken spiller i å skape en god opplevelse for kunden, sier senterdirektør Kathrine S. Ingerø.

Bjørklund, åpning ny butikk

Senterdirektør Kathrine S. Ingerø ønsker Bjørklund sin andre butikk hjertelig velkommen til Sandvika Storsenter. Butikksjef Lene Raaum gleder seg til åpningen 8. mars.

Se og røre

Butikkeieren får støtte av Kathrine S. Ingerbø, senterdirektør på Sandvika Storsenter. Hun er glad for at Bjørklund ser verdien av den fysiske handleopplevelsen. –Jeg tror at kundene setter pris på å kunne utforske og ta på varene fremfor å bare klikke hjem noe man synes ser fint ut på en skjerm.

Dessuten er det jo slik at man får med seg varen hjem umiddelbart når man handler i butikk, og det vet vi at er viktig for kundene våre, sier senterlederen.

 

Butikkhandel og netthandel

Men å overleve i butikkbransjen i dag handler ikke om nett eller butikk. Det handler om å gjøre kjøpeopplevelsen så smidig og god for kundene at de ønsker å komme tilbake – enten handelen er digital eller analog. Bjørklund tilbyr begge deler. –Vi har hatt stor suksess med vårt «klikk og hent»-konsept. Da kan kundene sitte hjemme på nett, finne noe de liker, og med én gang se hvilke av våre butikker som har varen på lager.

De kan reservere varen, uten å betale på nett, og så gå i butikken for å hente den. Der avgjør de om de liker varen godt nok til å kjøpe den, og slipper dermed plunderet med å returnere et bomkjøp.

Sjekk ut vårt utvalg i nettbutikken

 

Lys og inviterende handleopplevelse

Den nye butikken vil åpne allerede fredag 8. mars, og det første som møter kundene er et «levende bord» i inngangspartiet. Bordet er ment som en inspirasjonskilde, og her er kundene hjertelig velkommen uansett om det bare er for å titte.

–Vi har mange spennende merker som kanskje ikke alle kjenner så godt fra før, som f.eks splitter nye klokker fra Adidas og konfirmasjonsfavoritten By Olea som er et norsk smykkemerke. Robuste klokker fra Swiss Military Hanowa kommer med fem års garanti, og klokkene fra Gant er klassikere.

Bjørklund, Gant

Den nye butikken er full av vårens nyheter, og i tillegg vanker det et par gode åpningstilbud som du ikke finner i de andre Bjørklundbutikkene. –Vi må jo gjøre litt ekstra stas på det nye familiemedlemmet, smiler butikkeieren.

Se vårens nyheter

Bjørklund, Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika, Tlf.: 40432238