Annonsørinnhold

Bli kjent med kontorfellesskapene i Asker

Publisert
12. juni 2020

Flere og flere har fått øynene opp for fordelene som ligger i å leie seg inn i et kontorfellesskap. Ved å dele kontor med andre virksomheter kan bedriften oppnå reduserte kostnader, og samtidig få ta del i et nettverk. Her kan du bli kjent med Viken Space og COLAB.

Tekst: Aina Skoland – Foto: Vibeke Glosli

Viken Space ligger sentralt og lett tilgjengelig i Asker, rett ved E18, og med buss fra Asker stasjon. – Her har vi plass til totalt 100 gründere, sier Community Manager på Viken Space, Karin Skandsen.

 

Viken Space er samlokalisert med Askershus Næringshage. Her møter du blant annet Community Manager, Karin Skandsen.

 

fast eller fleksibel kontorplass

De 40 ulike bedriftene som har tilhold her i dag, jobber med alt fra teknologi til tjenesteleveranser.Kart over kontorfelleskap i Asker

– I tillegg til stor ergonomisk kontorpult med skjerming og låsbart skap, får du tilgang til fasiliteter som daglig vask og vaktmestertjenester, gratis te og kaffe, internett, printer og annen kontorrekvisita, gratis parkering, møterom i ulike størrelser, dusj-fasiliteter, Makerspace med tilgang til 3D-printere, loddeutstyr osv., forklarer Skandsen.

– Vi har også en ressurspool som bidrar med veiledning og kobling mot lokalt næringsliv, Asker kommune og nasjonale støtteordninger. Vi har både faste kontorplasser og flexplasser ledig nå, og i forbindelse med koronaperioden har vi spesialpris på kontorleie ut året, avslutter Skandsen.

COLAB Slemmestad ligger i Slemmestad sentrum, og hit kan du enten kjøre bil, eller komme med buss eller hurtigbåten fra Aker Brygge.

– Det har også ført til at et firma har flyttet kontorene sine fra Oslo og ut hit, forteller Trine Maren Skott-Myhre som er prosjektleder i Asker Næringsforening, og kontaktperson for COLAB.

 

 

faglig og sosialt miljø

– De 18 bedriftene som sitter på COLAB Slemmestad har til sammen 31 ansatte, og jobber med kriseberedskapshåndtering, media og reklame, hydrogenforskning, materialteknologi, 3D visualisering, innovasjon og rådgivningstjenester, og mye mer.

 

Prosjektleder i Asker Næringsforening, Trine Maren Skott-Myhre, ønsker gjerne velkommen til COLAB Slemmestad.

 

I tillegg til utleie av både faste og fleksible kontorplasser til svært fordelaktige priser, har vi her i Slemmestad blant annet store, velutstyrte møterom, lunsjrom med kjøkken, uteplass til bruk på fine sommerdager, dusj, fellesområde med kaffe og te, et mye brukt Makerspace med 3D-printer og mye annet verktøy, og gratis parkering. Fellesmøter og sosiale arrangementer har dessuten skapt et spennende faglig og godt sosialt miljø.

COLAB har også utleie av faste kontorplasser i Midtbygda, ved det gamle Røyken rådhus, men der har de for tiden ingen ledige plasser.

 


Viken Space
Drengsrudhagen 6, 1385 Asker
Kontaktperson: Karin Skandsen, 45232395
post@askershus.no
www.viken.space


COLAB Slemmestad
Vaterlandsveien 19, 3470 Slemmestad
Kontaktperson: Trine Maren Skott-Myhre
trine.maren@askern.no
www.askern.no


COLAB Midtbygda
Katrineåsveien 20, 3440 Røyken
Kontaktperson: Trine Maren Skott-Myhre
trine.maren@askern.no
www.askern.no