Annonsørinnhold

Bli med Nicolai og Alexander i junior support

Publisert
5. april 2019

Tvillingene Nicolai og Alexander fikk sine første sesongkort i bursdagsgave nylig, og hadde en herlig sesongstart på Nadderud 1. april.

Sammen med kompisene Martin, Pelle, Hauk og Jacob var de med på flaggborg før avspark og fikk hilse på spillerne etter kampslutt.

Gutta fra 1. klasse på Stabekk skole har gledet seg sånn til sesongstart at de tok en prøvetur til Nadderud stadion for noen uker siden. Bare for å sjekke at alt var på stell med stadion og spillere og sånt.

 

 

– Vi møtte Henning og Emil i hvert fall, og Hanche tror vi, og flere også, og så snakket vi mye med keeper Marcus – keepere er kulest, sier Alexander, – og særlig Marcus som reddet straffen!

Her kjøper du sesongkort til Stabæk Junior Support

 

Gutta gleder seg til å heie alt de kan på laget sitt gjennom hele sesongen.

 

Har du også  lyst til å være med i Stabæk Junior Support? Det kan alle som er mellom seks og tretten år, og som synes fotball er gøy. Junior Support holder til på felt 100, og her får ingen andre voksne være enn de fantastiske vertene som passer på de fantastiske barna. Foreldre og sånt kan sitte på feltet ved siden av.

 

Har du sesongkort i Junior Support får du se alle hjemmekampene, du kan bli med på en bortetur hver sesong helt gratis, og du får et skjerf når du kjøper ditt første sesongkort. Det er mye moro for 650 kroner. Ser deg på Nadderud!

 

Har du også  lyst til å være med i Stabæk Junior Support?

Mer informasjon kontakt Ellen Rønning på Stabæk kontoret på ellen.ronning@stabak.no

Medlemskap og sesongkort i Jr. Support er det samme og kjøpes via TicketCo.

 

Skrevet av: Ellen Rønning / Foto: Kristian Bjerke