Annonsørinnhold

Den skånsomme og effektive fettfjerningen

Publisert
19. april 2018

Topp moderne utstyr, erfarne kirurger og kvalifiserte behandlere: Hos Novelaklinikken kan du være trygg på at du er i de beste hender.

Smartlipo er en ny og moderne teknikk for å fjerne fett, med oppsiktsvekkende effektivitet og minimale bieffekter i forhold til tradisjonelle metoder.

Smartlipo er blitt et solid alternativ som vokser i omfang. Novelaklinikken fikk sin første laser i 2009 og har siden den gang behandlet over 3000 kunder på de ulike klinikkene.

Samlet ser man nå at denne formen for fettfjerning gir et bedre resultat fordi den også strammer opp huden, samt at effekten blir jevnere og plagene mindre etter behandlingen.

Ønsker du en gratis konsultasjon?

 

 

Laserteknologi, Smarlipo, Novelaklinikken

3 effekter ved Fettfjerning

Ved Smartlipo oppnår man tre positive effekter:

  1. Fettcellene forsvinner
    Laserenergien ødelegger fettcellene ved at cellemembranen brytes ned på en måte som er ufarlig for de øvrige cellene i kroppen. Fettet innenfor cellemembranen er flytende, og kan deretter skånsomt suges ut. Immunforsvaret vil på naturlig måte fjerne gjenværende skadde fettceller over de neste 6-8 ukene. Samtidig har man økt fettforbrenning som kan fungere som en «kick-start» på økt forbrenning av kroppens overflødige fettansamlinger.
  2. De små blodkarene i fettet koaguleres
    Laseren varmer opp de små blodkarene som ligger i fettvevet.  Skulle noen av disse bli skadet under operasjonen, vil de dermed være «tette». Derfor får man mindre blødninger, blåmerker, hevelser eller ømhet etter denne type operasjon enn ved tradisjonell fettfjerning.
  3. Huden strammes opp
    Laseren varmer også opp huden fra innsiden, der bindevevet er.  Huden stimuleres dermed til å danne nytt og sterkere kollagen, og resultatet blir at huden blir strammere.

Ønsker du en gratis konsultasjon?

Novelaklinikken setter pasienttilfredshet, kvalitet og ekspertise i første rekke. Vår SmartLipo-lege er spesialist i kirurgi med over 15 års erfaring fra sentrale norske sykehus. Behandlingen hos oss er derfor også sikret i henhold til etablerte kirurgiske prinsipper og krav. Ikke alle SmartLipo-leger i Norge er utdannet kirurger.

Hos oss er du i trygge hender.

Ja, takk! Jeg vil gjerne bli kontaktet for en gratis konsultasjon.

Novelaklinikken, Karenslyst Allè 12, 0287 Oslo, Tlf.: 21 64 06 00