Annonsørinnhold

Dette er et must i høst

Publisert
25. september 2018

Når høsten smykker seg i sin gyldne palett, er det på tide å trekke inn i lune hjem. Denne høsten skal du omgi deg med tunge tekstiler, dype farger og robust steingods.

Rust, okergult, midnattsblått og petroleumsgrønt er fargene du vil se i interiørbutikkene denne høsten, skal man dømme etter Oslo Design Fair. Vi har tatt turen innom interiørbutikkene på Fornebu S som kan bekrefte trendene.

Dekk ett høstbord, Fornebu S, høstens trender

Skal du invitere til fårikålmiddag er det den robuste stilen som gjelder i høst.

Inviter til høstmiddag

Le Creuset, Fornebu S, høstgryte

La høstlammet får putre seg mørt i en lekker gryte fra Le Creuset.

– På denne tiden av året anbefaler jeg å invitere gode venner på en varmende

fårikålmiddag der høstlammet får putre seg mørt i lekre gryter fra Le Creuset. De er så vakre at de definitivt ikke skal gjemmes bort på kjøkkenet! De fortjener sin plass på bordet som et velduftende midtpunkt, sier butikksjef i Tilbords Sigrid Olsen.

Når høstmiddagen skal serveres foretrekker hun serviset Aida Raw Northern Green, som er et godt eksempel på den robuste stilen som gjelder i høst.

Har du vegetarianere i vennekretsen, kan du servere dem en varmende grønnsakssuppe eller en sopprisotto med kantarell. Nam, nam!

Lyslykter, lysestaker, Fornebu S

Lyslykter og lysestaker er populære høstvarer.

Stearinlysets årstid

Nordmenn har Europas største forbruk av levende lys per innbygger, og det er kanskje ikke så rart? Vi elsker å gjøre det lyst og trivelig inne når dagene blir kortere, og hos Tilbords er lyslykter og lysestaker populære høstvarer.

– Happy telykter fra Magnor er veldig populære i år, sier Olsen, men både Cobra-lysestakene og telyslyktene Cafu fra Georg Jensen er klassikere som mange ønsker seg i hjemmet sitt. Hun røper at Cafu-serien kommer på tilbud nå i høst.

 

Tekstiler du vil ta på

Lammeskinn, Fornebu SNår det gjelder tekstiler, så kan du la tankene gå til gamle, ærverdige teaterscener med tunge scenetepper i tykk fløyel.

Sesongens gardiner, pynteputer og små møbler med stofftrekk er preget av luksuriøs velour og fløyel. Gjerne med frynser, dusker, pelsdetaljer og plissé.

Hos Princess er en av høstens favoritter ekte lammeskinnfell i mørk blå, grønn eller vinrød. Den passer like godt på gulvet som i sofaen, og lunere blir det ikke.

Høstens trender, Fornebu S, velursofa

Skap hotellfølelsen hjemme med velourdetaljer i gardiner og puter, samt elementer som skinn, steingods og farget glass i interiøret.

Som å bo på hotell

Andre interiørelementer som er i fokus denne høsten er funksjonelle rom som kan minne om harmoniske hotellrom. Møblementet holdes til et minimum, og stemningen er beroligende.

Hos Kid Interiør trekker de frem hvordan mørke vegger kan skape en følelse av luksus. Tilsetter du velourdetaljer i gardiner og puter, samt elementer som skinn, steingods og farget glass i interiøret, er du på god vei til å skape hotellfølelsen hjemme. Og hvem ønsker vel ikke å sjekke inn i en behagelig hotellatmosfære etter jobb?

Tetøsene, Forenbu S, Te

Høstens vertinnegave

Er du så heldig å bli invitert på fårikålmiddag fremfor å holde middagsselskapet selv, såVertinnegave, Fornebu S, krydder må du ikke glemme vertinnegaven. – Krydderblandingene våre fra Cemo er like hyggelige å gi som å få, og i høst har de lansert en helt ny krydderblanding for vilt med det passende navnet Jaktmix, tipser Sigrid Olsen hos Tilbords.

Eller kanskje en fyldig teblanding fra Gusto passer bedre? Tetøsene er en høykvalitets teserie med vovet innpakning inspirert av det glade 50-tallet. Hør bare her: Gerds fristende frukter, Dagnys brennheite og Bjørgs berømte blomst. Litt poesi i koppen skader ikke når nettene blir lengre, stearinlysene blafrer og innetemperaturen stiger.

Fornebu S, Snarøyveien 55, 1364 Fornebu, Tlf.: Senterkontoret: Tlf. 23080812