Annonsørinnhold

Én bekymring mindre med kontor hos Technopolis Fornebu

Publisert
10. februar 2021

Koronaviruset har tvunget oss til å tenke nytt på så mange måter, også når det gjelder den fysiske arbeidsplassen vår. Du har kanskje opplevd at behovet for kontorplasser har endret seg det siste året, eller kanskje har du opplevd å måtte sende ut permitteringsvarsel? Det kan stjele nattesøvnen fra hvem som helst.

 

Musikk i bedriftsledernes ører

– Bedrifter som skal leie kontorer i dette markedet, må tenke annerledes enn før. Verden har vist oss at det er umulig å forutse hvordan markedet og økonomien oppfører seg både på kort og lang sikt. Det siste man ønsker i en slik sårbar tid er å binde seg til lange leiekontrakter uten mulighet for å skalere opp eller ned, sier Alf Astrup, daglig leder i Technopolis.

 

 

Technopolis kjøpte flyplasslokalene fra det som den gang var eid av IT Fornebu. Den grunnleggende tanken har alltid vært å tilby fleksible kontorløsninger med et høyt servicenivå. Nå, mer enn noensinne før, er denne filosofien som musikk i bedriftsledernes ører. Under pandemien har det oppstått et nokså desperat behov for kontorer som kan krympes eller økes i areal på kort varsel. De endrede forutsetningene i samfunnet kan nemlig slå ut både positivt og negativt for ulike selskaper.

– Ingen bedriftseier ønsker å betale for et stort lokale som står tomt. Samtidig vil mange oppleve et behov for større lokaler når alle de ansatte kan komme tilbake på kontoret etter pandemien. Vår filosofi er at kontorer må kunne tilpasses bedriftens behov til enhver tid, enten det betyr at man har behov for å nedskalere eller utvide, sier han.

Les mer om våre ledige kontorlo kaler 

 

Kontorbygg med aha-opplevelse

Skal du først se etter nye kontorlokaler, ønsker du deg kanskje en wow-faktor i tillegg til en fleksibel leiekontrakt? Terminalbygget på Fornebu skuffer ikke. Er du over førti år, husker du kanskje restauranten «Caravelle» som lå i 3. etasje i Oslos gamle hovedflyplass? I dag er dette en innbydende kantine for de over hundre bedriftene som holder til hos Technopolis. Åttitallsklassikerne på menyen er byttet ut med spennende smaker fra hele verden. Selvsagt med vegetaralternativer hver dag.

– Mange får en aha-opplevelse når de kommer inn i det ikoniske terminalbygget. Til tross for at bygget er gjennomrestaurert, kjenner man seg godt igjen i den gamle ankomsthallen.

De monumentale trappene og Kai Fjells malerier er bevart, sier Einar Broch Nielsen, eiendomssjef i Technopolis.

Han er selv oppvokst på Snarøya, tett på den gamle flyplassen, og husker en barndom preget av store eplehager, bandy og flystøy.

– Den gang var Fornebu noe helt annet enn det er i dag. Nå har vi blitt en sentral og urban hub for næringsvirksomhet, og jeg opplever at leietakerne våre stortrives i det dynamiske terminalbygget, sier han.

– Vi legger til rette for alt det praktiske rundt kontordriften, og sparer derfor bedriftene for tid, sier Alf Astrup (til venstre) og Einar Broch Nielsen fra Technopolis.

Trivsel på jobb

Fellesområdene hos Technopolis innbyr til en hyggelig og effektiv arbeidsdag. Du finner en kaffebar, tre restauranter, loungeområder, spill, treningsrom og lånesykler. I tillegg kan du effektivisere hverdagen ved å bruke byggets egen dagligvare, frisørsalong, tannlegekontor, yogasenter eller kiropraktor. Resepsjonen er hjertet i det pulserende kontormiljøet. Her sitter det dyktige mennesker som vet hvor viktig det er å være din bedrifts ansikt utad.

– Man skal ikke undervurdere trivsel i arbeidshverdagen, sier Broch Nielsen.

Man skal heller ikke undervurdere verdien av at mange ulike bedrifter føler en tilhørighet i samme bygg. Leietakerforeningen «Technoport» legger til rette for faglige og sosiale arrangementer som frokostmøter og idrettsarrangementer på tvers av bedriftene. Da oppstår det sosiale limet som åpner for nye muligheter. Det er nemlig ikke alltid man tenker bedre i et møterom enn på en sandvolleyballbane.

 

Unikt for Technopolis

Techno betyr «ferdighet» og polis betyr «by». Technopolis betyr en «by med ferdigheter», og det er akkurat det du finner i det gamle terminalbygget på Fornebu. Du finner alt fra teknologibedrifter til medieselskap, eiendomsmeglere og startups, med mer.

– Vi tilbyr kontorlokaler fra 10 m2 til 5000 m2, og vi står klare til å handle raskt. Nye leietakere kan flytte inn i morgen, forutsatt at vi har ledige lokaler i den størrelsen de ønsker, sier Astrup.

Han vet at han tilbyr noe unikt i kontorutleielandskapet. Ingen andre utleiere av kontorlokaler tilbyr tjenester på samme nivå og med samme fleksibilitet. Bedriftene som leier hos Technopolis har vidt forskjellige kjernevirksomheter. Likevel har de samme behov for møterom, kontormøbler, parkering, renhold, god kaffe og kontorrekvisita.

– Vi legger til rette for alt det praktiske rundt kontordriften, og sparer derfor bedriftene for tid. Tid er det eneste man ikke kan kjøpe mer av, og den blir mer og mer verdifull, avslutter han.

Nysgjerrig på om dette er noe for deg?

Leietakerforeningen «Technoport» legger til rette for faglige og sosiale arrangementer som frokostmøter og idrettsarrangementer på tvers av bedriftene. Det er ikke alltid man tenker best i et møterom.

 

3 grunner til å velge Technopolis

  • Prisbesparende: Som leietaker kan du alltid justere størrelsen på lokalet, og dermed tilpasse utgiftene til bedriftens aktivitet og inntekt.
  • Sentralt: Som leietaker kan du glede deg til en kontorhverdag i flotte lokaler med sentral beliggenhet.
  • Komplett tjenestetilbud: Som leietaker kan du fokusere på din kjernevirksomhet, mens alt annet er tilrettelagt.

 

Er du interessert i kontorlokaler på Fornebu?

KONTAKT OSS