Annonsørinnhold

En gave for fremtiden

Publisert
1. august 2016

Hva gir du til den som ønsker seg alt?

Å gi en gave noen virkelig har bruk for, er ikke alltid like enkelt. Et gaveønske er kanskje spontant eller preget av tiden.

 

FORDELER, HELE LIVET

Et OBOS-medlemskap kan gi en enklere vei inn på boligmarkedet og har mange fordeler du kan benytte deg av, også før et boligkjøp er aktuelt. Å gi noen en mulighet til en dag å stå på egne ben, kan ikke måles kroner. Å gi en gave som gir tilbake er en investering i fremtiden.OBOS, suprise

MEDLEMSFORDELER

Forkjøpsretten er den viktigste OBOS-medlemsfordelen. Medlemmer har forkjøpsrett på

over 90 000 nye og brukte boliger over store deler av landet. Forkjøpsretten kan utgjøre den store forskjellen når du skal kjøpe en bolig, uansett om du har vært OBOS-medlem i flere tiår eller to dager.

Les om forkjøpsrett her

OBOS-medlemmer opplever mer for mindre. Med OBOS-medlemskap får du rabatt på kulturopplevelser som festivaler, konserter, teater- og operaforestillinger og landskamper i fotball.

Les om medlemsfordeler her

En boligeier har bruk for bank- og forsikringsprodukter. OBOS-medlemmer har svært gode betingelser på boliglån, forsikring, BSU-sparing og eiendomsmegling. 

Les mer om bank og forsikring

 

GI ET GAVEMEDLEMSKAP

Å være OBOS-medlem koster 200,- kroner i året. Ved innmelding betaler du en lovpålagt engangsandel på 300 kroner.

Gi et medlemskap i gave her

 

SLIK FUNGERER DET

Når første innbetaling er registrert vil OBOS sende deg et midlertidig medlemskort som du kan gi i gave. Så lenge du står for medlemskapet, vil du få faktura for den årlige kontingenten.

Den årlige kontingenten løper til du sier opp medlemskapet. Gi et OBOS-medlemskap i julegave til en du er glad i.

OBOS, Hammersborg torg 1, 0179 Oslo, Tlf.: 02333