Annonsørinnhold

En kveld til ære for damene

Publisert
20. juni 2017

– en helaften for en god sak.

– Dette er Daring Thea, en hoppe på snart 2 år. Hun løper ikke enda, men vi hører hun trener med de beste hestene. Er hun ikke vakker?, sier Tove Steen.

Daring Thea er ingen hvilken som helst.

– En liten stund etter at Thea døde, tok Tom Erik Kjeseth kontakt. Han fortalte oss at de to var nære venner og at han hadde en ung hest han ville kalle Daring Thea etter min datter. Vi ble litt overrasket, men syntes det var et veldig positivt initiativ. Nå har vi besøkt hesten på Øvrevoll to ganger og på Damenes Aften skal vi se henne igjen, fortsetter hun.

For ett år siden mistet Tove datteren Thea til livmorhalskreft. Thea Steen var glødende opptatt av å motivere unge kvinner til å ta celleprøve for å unngå livmorhalskreft.

Resultatet ble #sjekkdeg-kampanjen i samarbeid med Det Nye og Kreftforeningen.

#Sjekkdeg-kampanjen har allerede betydd mye for mange. Budskapet er enkelt: Ring fastlegen. Ta en celleprøve. Unngå livmorhalskreft.

I dag står hun oppstallet på Øvrevoll Galoppbane hos treneren Wido Neuroth. Daring Thea spås en strålende karriere.

 

Bilde av Tove Steen og Sofia Storhaug med hesten Daring Thea

DARING THEA: Den unge hoppen som er oppkalt etter Thea Steen står oppstallet på Øvrevoll Galoppbane.

 

Hygg deg for en viktig sak

Damens Aften arrangeres i samarbeid med Thea Steens Minnefond og Kreftforeningen, etter eget initiativ.

– Vi damer er så flinke til å passe på alle andre. Vi passer på barna våre, på mennene våre, på venner og familie og dyr. Vi er ikke alltid like flinke til å passe på og ta vare på oss selv. Damenes Aften på Øvrevoll Galopp er en helaften til ære for alle kvinner i alle aldere: til døtre, søstre, mammaer og venninner. Denne kvelden er det damene som står i fokus, sier Marianne Ek, markedsdirektør på Øvrevoll Galopp.

Torsdag 29. juni kl. 18.00 er det endelig klart for Damenes Aften

Torsdag 29. juni kl. 18.00 er det endelig klart for Damenes Aften på galoppbanen, en kveld fylt med nervepirrende hesteløp, en flott markedsplass, lotteri, herlig mat og god drikke.

– Vi ønsker å bidra med positivt engasjement til våre damer. Når vi har Daring Thea i stallen, bokstavelig talt, var saken vi valgte å støtte selvsagt. På Damenes Aften skal du hygge deg med venninner, spise og drikke samtidig som du støtter en viktig og god sak, fortsetter Marianne.

Overskuddet fra kvelden går uavkortet til Thea Steens minnefond, øremerket forskning og informasjon.

 

Damer i fokus

For første gang inviterer Øvrevoll Galopp til Damenes Aften.

– Det koster ingen ting å delta på arrangementet. Vi håper du kan bruke kvelden som et positivt avbrekk i en ellers hektisk forsommer. Del kvelden sammen med damer du bryr deg om, oppfordrer Marianne.

Meld deg på HER

I Derbystuen må du reservere bord denne dagen, og en del av inntektene her vil gå til Thea Steens Minnefond. The Paddock Kafe på Sherryhaugen har egen løpsmeny og utenfor får du kjøpt grillmat. Uteserveringen ved vinnerpaddocken byr på forfriskninger, mens foodtrucken Go’grilla disker opp med gourmet street food.

Dame med hatt og hest

DAMENES AFTEN: På Damenes Aften kan du hygge deg med venninner og støtte en viktig sak.

De beste hestene stiller til start, og hvis du vil prøve lykken deler Øvrevolls egne spillvertinner sine stalltips med deg. På markedsplassen får du inspirasjon til klær, makeup og hår.

LES MER OM MARKEDSPLASSEN HER

Det store lotteriet har flotte premier der hovedpremien er en tur for to til Dubai med Emirates. Alle lotteriinntektene går direkte til Thea Steens Minnefond. Lodd kjøpes under løpene på Øvrevoll og trekningen vil skje fra vinnerpaddock etter det siste løpet.

– Menn er selvfølgelig også hjertelig velkommen. Damenes Aften skal være en fest for damer og for alle som hyller dem slik de fortjener. Nyt kvelden, #sjekkdeg og ta vare på hverandre, smiler Marianne.

Hvis du ikke har mulighet til å delta, kan du gi ditt bidrag HER

Øvrevoll Galopp, Vollsveien 132, 1358 Jar, Tlf.: 22 95 62 18