Annonsørinnhold

– Smartlipo ble løsningen for meg

Publisert
17. august 2020

Å ha lår som gnisser er både plagsomt og sjenerende. For Anita Pettersen Bergstøl ble behandling med en vitenskapelig utviklet teknikk løsningen.

– Jeg er en veldig aktiv person som både løper og trener på Sats. Innside lår har vært etnovelaklinikken, smartlipo, fettsuging område som jeg har forsøkt å trene bort, men oppnådde ikke ønskelige resultater. Smartlipo ble løsningen for meg, forteller Anita Pettersen Bergstøl (48) fra Kristiansand.

SmartLipo er en vitenskapelig utviklet teknikk for fettfjerning som maksimerer effekten og minimerer bivirkningene man får ved tradisjonell fettsuging.

Smartlipo skjer ved at en laser gradvis varmer opp fettet slik at fettceller smelter, for deretter skånsomt å suges ut. Andre fettceller blir som følge av dette skadet og blir på naturlig vis fjernet av immunforsvaret over de neste 4-8 ukene.

Ved laser-lipolyse oppnår man tre viktige effekter: Fettcellene skades, de små blodkarene i fettet koaguleres («tettes») og huden strammes opp.

 

Skånsomt og smertefritt inngrep

Å ha lår som gnisser kan være både smertefullt og sjenerende. Det sliter på bukser og kan føre til både sår og eksem. Særlig når man går i kjole og skjørt kan svetting der være plagsomt og til tider vondt. Men ikke alle har fysiske plager fra innsiden av lårene. Noen ønsker inngrepet av rent kosmetiske grunner, for å oppnå et «thigh gap».

– Før selve behandlingen ble jeg nøye forklart hvordan inngrepet skulle foregå og hva jeg kunne forvente. Legen tegnet «et kart» på området hvor jeg ønsket åpning mellom lårene.  Selve inngrepet gikk fort og helt smertefritt. Etter å ha fått lokalbedøvelsen, merket jeg ingenting til hverken lasersmeltingen eller fjerningen av det smeltede fettet. Så var fettet borte! For alltid! Det var helt herlig! Det eneste negative med denne behandlingen er at jeg ikke gjorde det før, smiler Bergstøl.

Hos Novelaklinikken står pasienttilfredshet, kvalitet og ekspertise i fokus. SmartLipolysen utførers av klinikkens spesialist i kirurgi som har 17 års erfaring fra sentrale norske sykehus. Behandlingen er derfor sikret i henhold til etablerte kirurgiske prinsipper og krav.

Ønsker du en gratis konsultasjon?

Novelaklinikken, Anita, fettsuging, Smartlipo

Tilbake på trening etter 4 dager

– Rekonvalesens tiden for meg gikk overraskende raskt og problemfritt. Jeg ble rådet til å bruke kompresjonsstrømpebukser i to uker etter selve behandlingen for å dempe hevelser. Jeg var på jobb dagen etter uten store plager. Det føltes mest som å ha hatt en treningsøkt dagen før. Trening og løping begynte jeg med igjen bare 4 dager etter selve behandlingen, forteller Anita.

Det er svært få bivirkninger knyttet til inngrepet med Smartlipo. Novelaklinikken legger vekt på å informere godt om inngrepet i forkant og har gode rutiner dersom infeksjoner mot formodning skulle oppstå.

Anita forteller om en klinikk hvor du blir tatt godt vare på og fulgt opp av dyktige ansatte som har lang fartstid i bransjen. Den banebrytende laserteknologien Novelaklinkken benytter seg av lar inngrepet skje trygt, smertefritt, skånsomt og gir minimalt med bivirkninger.

For aktive Anita har behandlingen gjort slik at hun får mer ut av treningen og ikke lenger plages av gnissende lår. Og det gjør noe med selvbildet når du føler deg bra.

– Nå føler jeg meg veldig fin i jeans igjen. Behandlingen hos Novelaklinikken har både fjernet plagene jeg hadde og løftet selvbildet. Nå føler jeg meg som meg selv, avslutter Anita fornøyd.

Ja, takk! Jeg vil gjerne bli kontaktet for en gratis konsultasjon.

Novelaklinikken, Karenslyst Allè 12, 0287 Oslo, Tlf.: 21 64 06 00