Annonsørinnhold

Her er synstesten som gir deg bedre briller

Publisert
7. mars 2018

– Jeg visste ikke hva jeg savnet før jeg fikk nye briller. Jeg ser utrolig mye bedre og hverdagen min har blitt en annen, sier Willy Skarphaug som er inspektør for Asker og Bærum Taxi.

Vil du helst unngå å lese aviser fordi du føler at bokstavene bare hoper seg sammen eller ser du dårlig i mørket? Da burde du prøve øyeskanneren som optiker Thomas Schou, eier av Bekkestua Optikk har skaffet seg. Teknologien går ut på at en maskin skanner øyet ditt, finner ut akkurat hvordan brilleglassene må produseres slik at du får best mulig briller og optimalt syn.

 

bedre hverdag med nye briller

Willy Skaphaug følte ikke at han så veldig dårlig, før han fikk de nye brillene – men han hadde blant annet begynt å lese mindre fordi bokstavene danset på papiret. I tillegg hadde han et litt dårlig vidsyn, noe som kan være en utfordring for en som jobber som drosjesjåfør. Dette er noe for meg, tenkte han. Nå har han brukt disse brillene en god stund, og han har på mange måter fått en bedre hverdag.

Nybrilleteknologi, Bekkestua Optikk, Briller

BEDRE LIVSKVALITET: Inspektøren Willy Skaphaug fikk en ny hverdag med nye briller.

– Jeg tror jeg aldri har sett like skarpt som jeg gjør nå. Alt har blitt mye letter for meg, fra lesing til barbering. Rett og slett så har jeg fått en mye bedre livskvalitet, forteller han. Willy jobber som inspektør. Det vil si at han har et overordnet ansvar for at regler i drosjenæringen blir overholdt, i tillegg til at han  også kjører taxi selv.

Thomas har jobbet med øyeskanneren lenge og har gått systematisk til verks for å lære maskinen å kjenne. Han ønsket å studere teknologien nøye før han kunne anbefale den til kundene sine.

– Vi var den tredje første butikken i Norge som skaffet oss DNEye-scanner. Maskinen analyserer øyene dine på en grundigere måte. Ved hjelp av informasjonen fra denne teknologien lager vi glass som gir kunden briller tilpasset sine øyne.

Synstest på Bekkestua Optikk gav nye skreddersydde briller

ØYESKANNER FRA RODENSTOCK: Thomas har jobbet med skanneren lenge og gått systematisk til verks for å lære maskinen å kjenne.

Willy ramser opp flere grunner for hvorfor brillene har gitt ham en bedre hverdag.

– Jeg har fått et mye bedre vidsyn, og det er veldig viktig for en som kjører mye rundt i trafikken. I tillegg har jeg fått et skarpere syn om kvelden når skumringen sniker seg på.

 

Rimelige briller

Thomas bruker teknologien på alle sine kunder, men han anbefaler ikke nødvendigvis alle å kjøpe nye briller.

– Det er fordi at for noen kan ”vanlige” briller fungere veldig godt, men så er det mange som virkelig kunne fått godt utbytte av å få briller utviklet med denne teknologien. 850 kroner mer koster dem, sier Thomas.

Kunden får brillene tilpasset i butikken.

FORNØYD KUNDE: Ny teknologi skreddersyr briller til kundens øyne.

Willy kaller disse ekstra pengene for en ”pølse i slaktetiden”.

– Del summen opp i antall timer du ser gjennom de nye glassene, så skjønner du at det både er et rimelig og godt tilbud, slår han fast.

Opps, fant ikke skjemaet.

Bekkestua Optikk, Gamle Ringeriksvei 37 1357 Bekkestua, Tlf.: 67 11 34 30