Annonsørinnhold

Fant kjærligheten på tredemølla

Publisert
29. desember 2017

– Asker treningssenter er vårt andre hjem. Vi møttes her, og det er også her vi omgås med naboer, gamle klassevenner og nye bekjentskaper, forteller Stig Ingebretsen og Trine F. Wold.

De har begge vært medlem siden starten og kommer seg ikke unna det faktum at de elsker å være del av det mangfoldet og samholdet senteret har å tilby. Asker treningssenter, populært forkortet ats, er også Frisk Askers hockeygutters andre hjem. Det er ingen tilfeldighet at Askers ishockeylag Frisk strutter av selvtillit i øverste del av tabellen. Men trening er for alle – det står Asker treningssenter beinhardt inne for.

 

Vittus (5) starter sin tredje sesong med CrossFit

– Pappa, jeg skal bli sterkere enn deg!, hevder fem år gamle Vittus mens han gjør knebøy med en vektskive som han deretter presser over hodet. Han starter snart sin tredje sesong hos CrossFit Asker, hvor han deltar i den yngste gruppa. Pappa Ivan Jensen trener hovedsakelig styrkeløft, noe sønnen per i dag er litt for rastløs til.

Asker Treningssenter, ats, Vittus og Lars Edvin, CrossFit

BELØNNING: Vittus og Lars Edvin koser seg med Smoothie etter trening.

– Han liker kanskje knebøy, men han liker også løping og hopping, ler mamma Trine, som ofte blir pisket rundt av sønnen hjemme i stua sammen med pappa Ivan og lillebror Storm.

– Litt som å ha en personlig trener i huset, han setter hele familien i sving!

– CrossFit er lek og trening samtidig, forklarer Lars Edvin, Vittus’ treningskompis. Begge synes juleferien fra trening er fryktelig lang og gleder seg stort til oppstart igjen i midten av januar. Mens foreldrene koser seg på trening i desember, er gutta sammen i barnepassen.

 

Aktivitet fra seks ukers alder

– Det Vittus gjør hjemme, gjør Lars Edvin i barnehagen. Og han klør etter å få komme hit og styre rundt, sier mamma Torill lattermildt.

Se våre treningstilbud HER

– Fotball? Nei, jeg spiller ikke det. Dette er mye morsommere, gliser Lars Edvin og farer videre. Han har ikke så mye pratetid til overs når han trimmer turbomusklene hos ats.

Asker treningssenter, ats, helse, Crossfit, Kettlebell

TRENINGSGLEDE: For Lars Edvin er trening lek og moro.

Også barn under fem år har et tilbud hos ats, nemlig babysvømming fra seks ukers alder. Det er ingen aldersgrense her, men tilpassede tilbud for hver gruppe. Mulighetene er mange og nærmest ubegrenset, siden tilbudet strekker seg fra AquaGym og Yoga via dans, stasjonstrening, løp, sykkel og til CrossFit.

 

Fant hverandre på trening

I sistnevnte avdeling finner vi Stig og Trine, de spreke samboerne som møtte hverandre på treningssenteret for fem år siden. CrossFit er en treningsform som kombinerer styrke-, gymnastikk- og utholdenhetstrening i én og samme økt.

Stig og Trine, ats, Asker treningssenter, CrossFit, helse, styrketrening

KJÆRESTEPAR: Trine og Stig fant hverandre på Aker treningssenter, de trener ofte og kunne ikke klart seg uten aktivitet.

– Ingen speil, ingen høretelefoner, bare heiarop, latter, jubel og klemmer, forteller Stig.

Sånn som da han hadde bursdag og fikk gi bort 49 burpees (legge seg ned på magen og hoppe opp, journ.anm.), eller da alle medlemmene ”varmet opp” til julebord med konkurransebasert trening fra klokken 10-15.

– Vi kaller oss gymrotter på spøk, siden vi trener 4-6 ganger i uken, gliser Stig.

– Og litt fordi vi besøker andre CrossFit-gym når vi er på ferie i andre land, supplerer Trine.

Se våre treningstilbud HER

Asker Treningssenter, Lensmannslia 4, 1386 Asker, Tlf.: 400 00 481