Annonsørinnhold

Fornebu S fyller 3 år og du er invitert

Publisert
6. oktober 2017

Velkommen til bursdagsfest på senteret. – Vi gleder oss veldig til å feire denne begivenheten med kundene våre! Uten dem hadde vi ikke kunnet feire 3-årsdag, sier senterleder Elisabeth Selvik Hjelle.

Gjennom tre år har senteret vokst til å bli et naturlig episenter for daglige handleturer, hyggelige kafétreff, shoppinginspirasjon og restaurantbesøk for Fornebulandets beboere og besøkende. Nå vil Fornebu S invitere til fest, og fra torsdag 12. til lørdag 14. oktober fylles senteret av fest og moro for store og små.

–Vi deler ut gratis cupcakes til alle, og det vil være konkurranser, underholding og ekstra gode tilbud i butikkene, lover senterlederen.

Feiring av 3-års bursdag

 

Feiring tre dager til ende

Maskot Løv Løvesen

Maskoten Løv Løvesen kommer.

Lørdag 14. oktober er selve bursdagen, men akkurat som i eventyrene feirer Fornebu S i tre dager til ende. Det braker løs med kveldsåpent helt til klokken 22 på torsdagen, og klokken 20 kan du friste lykken ved Planteveggen der det blir lykkehjul og premiedryss.

– Dette er det verdt å trosse høstmørket for, sier senterlederen, og røper at premier for en verdi av 53.000 kroner skal deles ut.

Fredag og lørdag fortsetter festen, og har du barn, bør du troppe opp på senteret senest klokken 12 lørdag formiddag. Da underholder «Øisteins Blyant» med et fartsfylt tegneshow, og klovnen Fixfax sørger for ballongmoro til alle barn. Maskotene Løv Løvesen og Susi kommer også, og Meny vil tilby smaksprøver på høstens smaker i sine lokaler.

Det komplette bursdagsprogrammet finner du her.

 

FORNEBU S – SENTERET FOR FREMTIDEN

Mange av butikkene som finnes på  senteret i dag, har vært med siden oppstarten i 2014. Sommer & Vinter, Meny, Follestad og Me & My Cousin er noen av de som har truffet  blink med sine konsepter.

– Vi har vært veldig fornøyde med å drive butikk her, og vi har hele tiden følt at Fornebu S er et senter som er bygd for fremtiden, sier Ole Kristoffer Frantzen i Sommer & Vinter. Butikken fører høyprofilerte merkevarer innen det han kaller sporty mote.

– Vi har fritidsklærne som passer enten du er i byen og skal på jobb, befinner deg ved sjøen, eller skal til hytta på fjellet. Dette er livsstilsplagg som kundene våre her ute på Fornebulandet assosierer seg med, sier Frantzen, og legger til at han også har faste kunder som kommer helt fra Jar, Ris, Vinderen og Slemdal for å oppleve det de beskriver som et senter med behagelig atmosfære.

I forbindelse med bursdagsfeiringen har Sommer & Vinter en kampanje der du kan kjøpe tre par sko til prisen av to. Det rimeligste paret får du med deg i gave, så her er det gode muligheter til å utvide skogarderoben.

Bilde inne fra Fornebu S-senteret

– Vi gleder oss stort over å straks komme inn på listen over de seksti største kjøpesentrene i Norge. Vi har begynt å vise muskler, sier senterlederen stolt.

Veteran med fokus på service

En annen veteran på senteret er Klinikk for Alle. Kanskje ikke et sted man har umiddelbart lyst til å stifte bekjentskap med, men allikevel er det trygt å vite at hjelpen er nær når man trenger den.

Her treffer du faglærte kiropraktorer, fysioterapeuter og osteopat, og de har  kundevennlige åpningstider slik at man kan komme før eller etter jobb, samt i helgene.

– Da vi startet for tre år siden, drev vi også butikkdrift med helserelaterte artikler. Nå har vi gått over til å ha fullt fokus på faget vårt som er fysikalsk behandling, noe kundene setter pris på, sier kiropraktor og fagansvarlig Bent Roar Ekerhaugen.

Han tror at grunnen til at klinikken har lykkes godt er kvalitetsbehandlinger, grundige undersøkelser og en genuin omsorg for pasientene.

– Når du krydrer dette med gratis parkering, og muligheten til å gjøre andre ærender på senteret samtidig, får du den «hemmelige» suksessformelen. Vi har kommet for å bli på Fornebu S, sier den blide kiropraktoren.

 

Grunn til å feire

Også senterledelsen er fornøyd med utviklingen på Fornebu S.

Senterleder Elisabet Selvik Hjelle, Fornebu S

Senterleder Elisabeth Selvik Hjelle ved Fornebu S gleder seg til å feire dagen med kundene.

– I løpet av tre år har vi tatt store markedsandeler, og vi gleder oss stort over å straks komme inn på listen over de seksti største kjøpesentrene i Norge. Vi har begynt å vise muskler, sier senterlederen stolt.

Det er med andre ord god grunn til å feire, og vil du ha med deg de aller beste kampanjetilbudene, så lønner det seg å lese programmet der du finner alle detaljer.

Det komplette bursdagsprogrammet finner du her.

Fornebu S, Snarøyveien 55, 1364 Fornebu, Tlf.: Senterkontoret: Tlf. 23080812