Annonsørinnhold

Kontaktlinsen som dekker alle hverdagens behov

Publisert
19. april 2018

Tiden du bruker foran skjerm sliter hardt på øynene dine.

Våkne. Sjekke e-post. Pendle til jobb. Sosiale medier. Mer e-post. Møter. Enda mer e-post. Fullføre det der prosjektet. Gå på trening. Snapchat. Instagram. Melde om middagsplaner. Streame en film. Noen flere meldinger. Dette er vel ikke din hverdag, eller?

André bruker kontaktlinser når han spiller kort med barna.

FORNØYD LINSEBRUKER: Kontaktlinsene brukes i hverdagen, både med og uten skjerm.

– Synshverdagen vår har forandret seg. Før var det bare lesehester og bokormer som så mye på kort hold. Alle andre leste ”bare” avis. I dag ser alle mye på kort hold. Håndholdte, digitale enheter som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner har blitt selvsagte enheter i en hektisk hverdag. Det får konsekvenser for øyet, sier Thomas Schou, optiker og daglig leder av Bekkestua Optikk.

Øynene dine kan bli overanstrengte av lange dager med eller uten digital bildeskjerm. Det kan føre til trette, tørre og røde øyne, hodepine og treg fokusering. Synet berører alle i større eller mindre grad.

– Visste du at du blunker mindre når du ser på digital skjerm? Når du blunker mindre, kan øynene føles tørre, forteller Schou.

Thomas Schou på Bekkestua Optikk har lang erfaring med kontaktlinser.

LANG ERFARING: Thomas Schou, optiker og daglig leder i Bekkestua Optikk, har lang erfaring med kontaktlinser.

kontaktlinser Utviklet for ditt digitale liv

– En brille dekker et behov, kanskje to hvis du justerer brillen på nesen. Det er ikke godt nok. Alle brillebehov kan erstattes av kontaktlinser, fortsetter han.

Hos Bekkestua Optikk møter du tre flinke optikere som har jobbet engasjert med kontaktlinser i 40 år. Mye har skjedd med kontaktlinsen siden gjennombruddet med de myke linsene på 70–tallet.

Bekkestua Optikk fører Biofinity Energys som er en kontaktlinse utviklet for ditt digitale liv. Kontaktlinsen har et unikt, forbedret optisk design og kan lindre øyetretthet forårsaket av fokusering på digitale enheter på nært hold og bedre fokusering på lysende skjerm. Aquaform®-teknologi binder fuktighet i linsen og holder den myk for en mer behagelig linseopplevelse.

– Sammen med våre kunder har vi testet Biofinity Energys kontaktlinser, utviklet for ditt liv med og uten skjerm. Vi har testet på kunder i alle aldersgrupper og med forskjellige behov. Jeg kan melde om svært positiv respons, forteller Thomas. Også optikeren selv lar seg begeistre av nykommeren, både av optiske årsaker og for kundens brukervennlighet.

 

Gode alternativ

– Andrè Dragsnes (50) sliter med synet, behovet for gode alternativ er prekært. Han er nesten like aktiv som en hvilken som helst 20-åring, men øyehelsen er det vanskelig å holde i form, sier Thomas med et glimt i øyet.

André bruker kontaktlinser både foran skjermen og når han er på joggetur.

LAGT VEKK BRILLENE: Andrè Dragsnes bruker linser både foran skjermen og når han er på joggetur.

Biofinity Energys er biokompatible, som betyr at mange kan sove med kontaktlinsen på. Den har også egenskaper som gjør at kontaktlinsen kan brukes inntil en måned av gangen.

– Du skal ikke merke kontaktlinsen din, den er tilpasset deg med passform, styrke og materiale. Hos oss kan du sjekke synet ditt, sette på kontaktlinse med prøvetid og evaluere ut i fra utgangspunktet ditt, sier Thomas.

På tide å legge vekk brillene for godt?

Ja, takk! Jeg ønsker å prøve disse kontaktlinsene

Bekkestua Optikk, Gamle Ringeriksvei 37 1357 Bekkestua, Tlf.: 67 11 34 30