Annonsørinnhold

Kortreist helse i Slemmestad

Publisert
9. desember 2021

Det nybygde Rortunet har åpnet i Slemmestad, og allerede nå viser solide besøkstall at senteret er ønsket tilbake. Mange vil verdsette de nye og lokale helsetilbudene med tannlege, lege og treningssenteret SATS på Rortunet.

Slemmestad er et folkerikt område som tiltrekker seg flere unge familier. Alle vet at unge familier har hektiske ukedager, og her vil Rortunet kunne avlaste med sitt kortreiste og fullverdige tilbud.

Brikkene faller på plass: Heidi Øysted er senterleder på nyåpnede Rortunet, og lover gamle og nye kunder et fullverdig tilbud.

bredt helsetilbud

– For å gjøre senteret komplett, er vi ekstra stolte av å ha fått inn solide og omfattende helsetilbud med varierte tjenester. Da sikter jeg til Oris Dental som er tannlegesenteret, legesenteret Pons Helsetun og SATS treningssenter, sier senterleder Heidi Øysted.

   

Tannhelse: Oris Dental er en landsomfattende virksomhet med fokus på pasientpleie, moderne teknikker og metoder.

Endelig lokal tannregulering

Oris Dental er en av landets største kjeder for tannhelse. Med 60-70 klinikker fra sør til nord er de landsdekkende. Selskapets størrelse og innovative tankesett gir de mulighet til et stort antall tilbud av behandlinger innenfor moderne tannpleie.

Egil Jakobsen er primus motor for oppstarten på Rortunet og er selv fra Vollen. Han så et behov for å åpne en klinikk lokalt, med behandlingsformer som regulering og kjeveortopedi. I dag reiser mange til Asker og Sandvika for behandling. Jakobsen mener derfor at de har en misjon å gjøre i Slemmestad. I tillegg har de allmenntannlege som tar hånd om implantater, broer, proteser og de har spesialkompetanse i kirurgi. Kosmetiske jobber utføres også, alt med det nyeste av utstyr og teknikker innen tannbehandling.

 

Nytt allmennlegetilbud

Lege Atle Eikeland er også lokalpatriot som satser på et utvidet helsetilbud i Slemmestad. Gjennom det nye Pons Helsetun på Rortunet ønsker han kundene velkommen til flotte lokaler og topp moderne utstyr.

Han forklarer at tanken var en rolig oppstart med to allmennleger, og deretter øke kapasiteten og behandlingsomfanget. Men allerede nå har mangelen på fastleger i Slemmestad vist seg gjeldende.

Ny allmennlege i nærområdet: Atle Eikeland har åpnet Pons Helsetun og vil være en berikelse for Slemmestad og omegn.

Pågangen av lokale som ønsker allmennlege hos Pons Helsetun er merkbar, forteller Eikeland som har lang erfaring som fastlege og sykehuslege i Drammen.

Tanken er å tilby et bredt spekter av helsetjenester uten at henvisninger er nødvendig. I tillegg til fastlegetjenester, sykebesøk, vaksiner og koronatest kan man tegne et medlemskap som gir enda flere fordeler.

 

Trening fra tidlig til sent

Vi må ikke glemme det nye treningssenteret til Sats. Akkurat nå må det være landets mest freshe 1.200 kvadratmeter fylt med treningsutstyr og apparater skal vi tro Trude Ustaheim som er daglig leder.

Innbydende: Sats byr på helt nye treningslokaler og et omfattende program for ulike treningsvarianter.

Sats åpner dørene 13. desember og vil ha åpent mellom 06.15 – 22.00 i ukedagene. Ustaheim lover et mangfoldig treningsprogram med ulike gruppetreningskonsepter. Hun trekker frem det svært populære «Indoor running» som mange sverger til. Ønsker man å trene etter eget hode er alle typer apparater tilgjengelig. Det vil også bli lagt vekt på å skape et treningssted med god og hyggelig atmosfære. Det skal 30-40 ansatte inkludert personlige trenere sørge for.