Annonsørinnhold

Kortreiste arbeidsplasser

Publisert
19. juni 2020

Både på Tofte og Sætre finnes det gode muligheter for å få plass i spennende kontorfellesskap. Kan det friste med kortere reisevei?

Tekst: Aina Skoland Foto: Vibeke Glosli

 

Med historien i veggene

Leietakerne i kontorfellesskapet på Statkraft i Tofte kjenner kanskje på industrihistorien når de flytter inn i de gamle lokalene etter Södra Cell.

Nå er det Statkraft som eier lokalene her, men de deler gladelig. – Vi har rundt 50 små bedrifter med til sammen 105 ansatte som leietakere på området her, forklarer Trond Sværen fra Statkraft Tofte. – De representerer bransjer så ulike som regnskap, håndverkere, dykkere og marin næring. I tillegg finnes det et kreativt fellesskap med både kunstnere og et byrå som lager reklamefilmer, forteller Sværen.

 

På Tofte kan du få med en bit av norsk industrihistorie på kjøpet når du leier deg inn i kontorfellesskapet til Statkraft. Trond Sværen viser gjerne rundt i det spennende industriområdet her nede ved Oslofjorden.

 

Det er likevel plass til flere på området, påpeker han. Leietakere i kontorfellesskapet på Tofte får tilgang til betjent kantine, treningsfasiliteter, møterom og gratis parkering, men det er også mulig å komme seg hit med buss fra både Oslo og Sætre. Kontorene Statkraft leier ut er fullt møblerte, men på området har de også industrilokaler og lager til leie. Her finnes det muligheter for mange typer bedrifter, slår Sværen fast.

 

Moderne i Sætre

I Sætre sentrum er det mulig å leie seg kontorplass på 3475 Coworking. Kontorfellesskapet her er samlokalisert med gastropuben i Sætre sentrum, og kan dermed nyte godt av matservering og alle rettigheter.

 

Bor du i Sætre og trenger kontorplass, trenger du ikke reise langt, forsikrer Tom Bratlie.

 

Tom Bratlie forteller at hver arbeidsplass er utstyrt med egen tilleggsskjerm, gode pulter med hev/senk-funksjon, samt kontorstoler av høy kvalitet. – Vi har møterom for opp til 10 personer med fasiliteter for videokonferanse, samt wifi, god printer, kaffemaskin og kjøleskap tilgjengelig døgnet rundt, forsikrer han.

Buss 250 og 255E går hele veien fra Oslo bussterminal, om Slemmestad og til Sætre sentrum, og kommer du med bil, er det gateparkering rett utenfor kontoret, forteller Bratlie. Leietakerne som allerede har sikret seg plass på 3475 Coworking, jobber innenfor IT, kommunikasjon, energi og eiendomsutvikling.

 

Kart over kontorfellesskap

 

 

 

Statkraft, Tofte
Østre Strandvei 52, 3482 Tofte
Kontaktperson: Trond Sværen, 90522601
trond.svaeren@statkraft.no
www.statkraft.no


3475 Coworking
Sætrealléen 4, 3475 Sætre
Kontaktperson: Tom Bratlie, 905 21 904
tom@bratlie.no
www.bratlie.no