Annonsørinnhold

Kristelig Gymnasium – mer enn en skole

Publisert
4. februar 2016

På KG står elevenes læring i sentrum – i et trygt læringsmiljø

Velkommen til KG!

På KG blir du en del av et engasjert og aktivt miljø. Du kan velge mellom mange aktiviteter, blant annet KGs elevaksjon, skolekor og skoleteater. I tillegg får du sjansen til å være med på studieturer i Norge og i utlandet.

Velkommen til Åpen dag på KG mandag 29. januar.

 

Høyt faglig nivå

Lærerne våre er også engasjerte. På KG står elevenes læring i sentrum – i et trygt læringsmiljø. Skolen har dyktige og høyt kvalifiserte lærere som er opptatt av at den enkelte elev skal ha gode muligheter til faglig og personlig utvikling. Lærerne følger deg godt opp, og du møter andre elever som har lyst til å lære mye.

Vi tilbyr studiespesialisering, og du kan velge mellom to programområder:

  • Samfunnsfag, språk og økonomi
  • Realfag

Du kan velge mellom mange fag innenfor disse programområdene. Rådgiverne vår hjelper deg å finne det som passer for deg. Fagene du tar hos oss, gir deg store muligheter når du skal velge utdannelse etter videregående. 

 

Godt og engasjert miljø

På KG har du mange muligheter til å bli kjent med nye mennesker og få gode venner. Selv om det er en stor skole, blir du en del av et trygt og godt miljø i klassen din. Den tilhører du alle årene på KG.

Det er viktig at du får en god start på KG-tiden din, og vi har stort fokus på å gjøre skolestarten din trygg. Lærere og faddere sørger for at elevene blir godt kjent med skolen og hverandre.

Kristelig Gymnasium, Leirskole, KG

Mange aktiviteter

Elevaksjonen: Fra skolestart til høstferien står skolen litt på hodet med masse aktiviteter. Da samler vi inn mest mulig til prosjekter som skole, rent vann eller helse i den tredje verden. Sist høst samlet vi inn over to millioner kroner til en videregående skole i Bangladesh!

Skolekor: Vi har to kor. KG-koret er for absolutt alle på KG – ingen opptaksprøver, bare mye sang og moro. KG Singers har rundt 80 medlemmer. Her er det opptaksprøve, høyt nivå og mange venner.

KG-teateret: Det blir mye moro og nye venner når over 100 elever jobber for å sette opp en forestilling sammen. 28. februar er det premiere på årets oppsetning. Neste år er kanskje du med på scenen, i bandet eller i en av de mange andre gruppene?

Leirskole: I Vg1 drar vi på leirskole noen uker etter skolestart. Da blir vi skikkelig godt kjent med hverandre. På våren reiser vi til Vestlandet. Isbreer, industribesøk og praktfull natur er blant noen av opplevelsene der.

Studieturer: I Vg2 og Vg3 får du tilbud om å reise på studietur til Spania, Frankrike, Sveits, Tyskland eller Storbritannia. Da lærer vi om mye det er vanskelig å få til i klasserommet.

Det europeiske ungdomsparlamentet: Hvert år er vi med på EYP. Flere år har vi kommet videre til store sesjoner i Europa. I fjor var noen fra KG med på den internasjonale sesjonen i Dublin og Belfast!

Utenom skoletid er det mange elever med på kristne aktiviteter som KRIK og skolelaget. Vi har også nettopp fått et helt nytt stillerom. Vi tror det er det fineste i landet!

Hvis du vil lese mer om KG, har vi samlet mye informasjon her.

Hvis du har spørsmål, er det bare å spørre: kg@kg.vgs.no eller på Facebook.

Instagramlogo  Facebook-logo

 

Kristelig Gymnasium, Homansbakken 2, 0352 OSLO, Tlf.: 23 19 64 40