Annonsørinnhold

Opplev magien

Publisert
7. juni 2018

For deg handler det om en fartsfylt kveld med venner, god stemning og sitrende spenning rundt hver sving. For jockeyen er den samme spenningen med på å lede hesten i et felt blant ryttere som kjemper om å krysse mållinjen først.

Ut av startboksen, gjennom svingene, skulder mot skulder, opp oppløpssiden til målstreken krysses. Det er nå det gjelder, for jockeyen og hesten gjelder det å ha god dag på jobb.

Se filmen øverst i artikkelen og opplev magien (husk lyd).

Stemningen på Øvrevoll Galopp tangerer takten med raske hover som løper i over 60 kilometer i timen nedover banen før de passerer tribunen og runder svingen elegant. Den magiske spenningen du opplever på Øvrevoll Galopp kan ikke sammenliknes med noe annet.

Øvrevoll Galopp, veddeløp

ØVREVOLL GALOPP: Norges eneste galoppbane ble åpnet 26. juni 1932.

En historisk destinasjon

Øvrevoll Galoppbane er Norges eneste galoppbane, og ligger på Eiksmarka i Bærum. Galoppbanen ble åpnet 26. juni 1932 med kong Haakon VII og dronning Maud til stede. I dag står det rundt 200 hester oppstallet på Øvrevoll, og det flotte anlegget brukes daglig til trening og løp.

For trenere, jockeys og hester ligger det utallige treningstimer bak hver løpsdag, fra tidlig morgen til løpsstart på kvelden. For deg handler det kanskje om en fartsfylt kveld med venner, god stemning og sitrende spenning rundt hver sving. Kombinasjonen er unik, hver løpskveld.

Øvrevoll Galopp, hest, veddeløp

SPENNING: Øvrevoll Galopp arrangerer løp hver uke. Noen løpsdager er ekstra store og spennende for både nye og faste gjester.

Vinnerlykke

Du behøver ikke kunne noe om hest for å hygge deg på galoppbanen. Mange spiller på spesielle navn eller fargerike drakter, bare for gøy. Hvis du trenger tips, finnes det en infostand og spillvertinner.

Opplev en fartsfylt kveld med venner, god stemning og sitrende spenning rundt hver sving.

Informasjon om hestene settes i system for å klare 4 av 4 rette, 6 av 6 rette hos Rikstoto eller for å finne den ene hesten som vinner akkurat det løpet. Det er magi hver gang man vinner; for trener, jockey, hest og tilskuer.

Samholdet og opplevelsen på Øvrevoll må oppleves.

Tenk på det. Tenk på Øvrevoll. Tenk at det er vinnersjanser hver løpsdag og på hvor gøy det er å oppleve dette sammen med en venn eller en venninne, gjengen eller noen fra jobben.

Den følelsen, den som kan deles med andre som er tilstede, der og da. Den er magisk.

Vi sees på Øvrevoll Galopp.

Øvrevoll Galopp, Vollsveien 132, 1358 Jar, Tlf.: 22 95 62 18