Annonsørinnhold

På Kjekstad spiller du golf året rundt

Publisert
17. desember 2019

Ute laver snøen ned, men på Kjekstad Golfklubb kvitrer fuglene. Solen skinner, og spillerne gjør seg klare for en runde på legendariske Pebble Beach i California. Velkommen til helårsgolf i Asker!

– Å spille på verdenskjente golfbaner mens det er mørkt og kaldt ute er en spennende mulighet, sier proffspiller Rachel Raastad (30). Hun snakker om de tre nye golfsimulatorene som står på rekke og rad i simulatorsenteret på Kjekstad Golfklubb. Her kan du prøve deg på en dristig «hole in one» på Gleneagles i Skottland, uten å ta turen over Atlanteren. Eller du kan delta i en uhøytidelig golfkonkurranse med likesinnede, og avslutte runden i klubbhuset.

 

Inkluderende miljø

– Vi har et veldig inkluderende miljø der alle finner seg til rette, sier Rachel. Hun har vokst opp på Nesbru, og har spilt på Kjekstad siden hun var ni år gammel. I en alder av tolv år slo hun lenger enn gutta. I dag har hun to NM-gull og fem andre NM-medaljer bak seg, i tillegg til sju EM-deltakelser og to verdensmesterskap. Etter å ha vært proff golfspiller i fem år, er hun nå tilbake på Kjekstad, både som medlem og trener.

 

Rachel Raastad og Bjørn Lohne

Kjekstad Golfklubb holder åpent året rundt. Bjørn Lohne (60), daglig leder og Rachel Raastad (30), medlem og trener, er veldig fornøyde med de nye golfsimulatorene de nå kan tilby medlemmene.

– Hva trekker deg tilbake til Kjekstad?

– Det er først og fremst det hyggelige miljøet der alle er velkomne, men også to flotte utendørsbaner i vakker natur. I vintermånedene er det fortsatt full rulle i klubben, ettersom både proshop, kafe og simulatorer er åpne, sier hun.

Book tid i simulatoren

Finn ut mer om golfbanen

Helårsåpent

Kjekstad Golfklubb er en av Norges eldste golfklubber, og i likhet med de fleste andre norske golfklubber har de sett seg nødt til å stenge i vinterhalvåret. Men ikke nå lenger. I november ble simulatorsenteret utrustet med tre splitter nye golfsimulatorer av merket aboutGOLF, og Rachel forteller om stor aktivitet på kunstgressmattene.

– Spillerne bruker sine vanlige køller, og slår en ekte golfball mot et lerret. Takket være høyhastighetskameraer får man et troverdig inntrykk av ballens bane. Du må svinge og tenke som i et vanlig golfspill, forklarer hun.

Som trener gir simulatorene henne en gylden mulighet til å trene på teknikker med de som deltar på kursene hennes. – Å pakke bort golfkøllene halve året er ingen god ide hvis man vil utvikle seg som golfspiller. Simulatorene er en unik mulighet til å holde ferdighetene ved like, selv når det er minusgrader og snøstorm ute, sier hun.

 

Har du lyst til å bli medlem hos oss? Få halv pris sesongen 2020*

 

Sjekk ut vårt juletilbud

Gjør som presidentene

Golfsimulatorer brukes ikke bare her i nord hvor utendørs golf er utenkelig i vintermånedene. Golfentusiastene Donald Trump og Barack Obama har begge finjustert ferdighetene sine på simulatorer i Det hvite hus. Nå har du også muligheten til å spille på topp moderne simulatorer i en sosial setting på hjemmebane.

– Jeg har fått flere telefoner fra andre golfklubber som gratulerer oss med satsingen på å holde helårsåpent, sier Bjørn Lohne (60). Han er daglig leder i Kjekstad Golfklubb, og ser frem til en vintersesong med god stemning både i simulatorsenteret og klubbhuset. Klubbhuset er helt nytt, og her er det planlagt mange spennende arrangementer fremover, som for eksempel ølsmakingskurs og demodag for leverandører.

– Det sosiale aspektet er viktig. Vi har et godt fellesskap i klubben, samtidig som det alltid er rom for nye golfinteresserte. Vi har spillere fra 5 til 90 år, sier han.

Midt i smørøyet

For å spille på golfsimulatorene trenger du hverken medlemskap i klubben, eller å ha tatt golfkurs. Kanskje slår du din første golfball her, nettopp for å finne ut om dette er noe for deg? Eller kanskje er du allerede bitt av basillen? Uansett er du velkommen på Kjekstad Golfklubb, som etter kommunesammenslåingen i januar 2020 ligger midt i smørøyet i det nye Asker. – Det er enkelt å komme hit, enten man bor i Asker, Drammen eller i områdene rundt, avslutter Lohne.

 

 

6 fordeler med golfsimulatorene på Kjekstad Golfklubb:

  • Du kan bruke eget utstyr eller låne der
  • Du kan spille på baner som ellers hadde krevd dyre medlemskap
  • Du slipper å sjekke værmeldingen
  • Du holder svingen ved like
  • Du får en sosial opplevelse i vintermørket
  • Du trenger ikke være medlem for å spille

 

Meld deg inn her

*Forutsetter samme type medlemskap i 2021. Tilbudet gjelder til 31.12.2019.