Annonsørinnhold

Romøren får maten levert på døra

Publisert
4. juli 2017

Hver uke bestiller Bjørn Einar Romøren dagligvarer på Handleriet.no. Nå kan du gjøre det samme – og donere penger til din idrettsklubb samtidig.

Skihopperen Bjørn Einar Romøren (36) fra Hosle bestiller alle sine matvarer fra Asker og Bærums nye supermarked på nett Handleriet.no

Romøren med handleposer fra Handleriet.no

Romøren får mat levert på døren fra Handleriet.no

– Det er både praktisk og enkelt å få matvarene levert hjem på døra. Nå har jeg mer tid til å lage maten, enn å handle maten, sier Bjørn Einar Romøren.

Nå får du dagligvarer for 300 kroner gratis hvis du bestiller for 600 kroner på Handleriet.no

SE TILBUD HER

Skihopperen forteller at det er praktisk, behagelig og billig å handle dagligvarer på Handleriet.no

– Hver uke planlegger jeg innkjøpene hjemme på sofaen, og får levert maten hjem på døra. Enklere blir det ikke, smiler Romøren.

 

 

Lokalt supermarked på nett

Skihopperen er over middels interessert i mat. Med netthandel har han og kona Martine (29) bedre tid til å planlegge hvilke matretter de ønsker å lage sammen.

Bjørn Einar Romøren og kona Martine får mat levert fra Handleriet.no

Skihopperen Bjørn Einar Romøren (36) og kona Martine (29) bestiller alle sine matvarer fra Asker og Bærums nye supermarked på nett Handleriet.no.

– Det gjør at vi spiser sunnere, gjør færre spontankjøp og kaster mindre mat enn tidligere. For oss er dagligvarehandel på Handleriet.no både smart, praktisk og økonomisk, forteller Romøren.

Handleriet.no ble etablert i januar 2017, og har hovedkontor på Rud i Bærum. Selskapet er i sterk vekst. Ifølge kjøpmann Roy Snapa har supermarkedet slått an fordi de har satset på billig økologisk frukt og grønt, samt spesialvarer fra kvalitetsleverandører som Annis Pølsemakeri, Domstein Sjømat og Den Gyldne Bønne.

– Våre kunder i Asker og Bærum er travle mennesker som liker kortreiste, sunne og ferske råvarer. Det er også attraktivt at vi frakter matvarene gratis hjem til folk. Vi vokser derfor hver eneste uke, forteller Roy Snapa.

 

 

Blir Handleriet-ambassadør

Selv er Romøren så begeistret for Handleriet-konseptet at han nå blitt en del av teamet. Fremover skal 36-åringen blant annet være ambassadør for supermarkedets satsing «Dugnad Uten Arbeid», som gir idrettsforeninger i Asker og Bærum en andel av medlemmenes dagligvarekjøp hos Handleriet.no.

– For meg er det utrolig givende å bidra til at idrettsforeninger i lokalmiljøet får inntekter som kommer barn og unge til gode. Dette arbeidet gleder jeg meg veldig til, sier Romøren.

Ønsker din idrettsklubb eller forening å være med på «Dugnad Uten Arbeid»?

TA KONTAKT HER

Handleriet.no, Baker Østbys vei 1, 1351 Rud, Tlf.: 21 52 11 52