Annonsørinnhold

Spennende nyhet gjør sommeren på fjorden enda bedre

Publisert
22. februar 2021

Det ligger an til nok en sommer med norgesferie. Men man trenger ikke å fortvile over det, med smellvakre Oslofjorden lett tilgjengelig!

Fjorårets sommerferie ble veldig spesiell for de aller fleste av oss. Samtidig var det nok også mange som ble minnet på hvor fantastisk vakkert landet vårt er, og oppdaget feriemuligheter de vanligvis kanskje ikke ville undersøkt. Nordmenn sto nærmest i kø for å utforske steder som Lofoten og Prekestolen. Men trenger vi egentlig reise så langt av gårde, når vi har så fantastisk fine områder nærmest på dørstokken?

Ola Nordmann har igjen funnet ut at fjorden er et fantastisk sted å være om sommeren. Og da er det lite som slår Oslofjorden, med alle dens muligheter. Enten man tar dagsturer på fjorden, eller legger inn overnattinger.

 

Oslofjorden er et fantastisk sted som bare blir bedre og bedre, sier Knut Haneborg hos Flyt Marine.

Bedre enn bilkø

Knut Haneborg hos båtforhandleren Flyt Marine er, ikke overraskende, glad i å tilbringe sommeren om bord i båt. Han forventer at ekstra mange nordmenn slår følge ut på fjorden i sommer.

– Det blir nok en sommer hvor veldig mange nordmenn blir hjemme, slik som i fjor. Med stor usikkerhet rundt reisesituasjonen, føles det tryggere. Og da er det få steder som er like fine som indre Oslofjord. Sommer på fjorden er like fint som vinter på fjellet. Dessuten slipper man å stå i kø, i motsetning til på bilferie!

Haneborg er ikke i tvil: Det blir ikke stort vakrere enn naturen vi har rett i nærheten. Og de siste årene har det bare blitt vakrere og vakrere, påpeker han.

– Vi har det like fint her i nærområdet, jeg ser egentlig ingen grunn til å reise til steder som den svenske skjærgården eller Hvaler. Oslofjorden er et fantastisk sted, som bare blir bedre og bedre. Blant personlige favoritter kan jeg nevn Sætre havn, som har blitt pusset opp og blitt veldig hyggelig. Steilene et fantastisk sted å dra på dags- og overnattingsturer. Det har skjedd veldig mye bra de siste ti årene i Oslofjorden. Og så er det rent vann, det blir bare renere og renere!

Lyst til å prøve båtlivet til sommeren? 

Northmaster båtliv, Flyt Marine

Tid for å handle

Det kan kanskje føles merkelig å skulle tenke på båthandel når gradestokken har krøpet langt ned på det blå, og snøen dekker landskapet. Knut mener imidlertid det er nå man burde begynne å se seg rundt, dersom man drømmer om sommer på fjorden. Koronaviruset kan nemlig stikke kjepper i hjulene også her.

– Båtbransjen er preget av koronasituasjonen. Alle de ledende produsentene har redusert volumene sine fordi sliter med å få deler og lignende. Leveringssituasjonen ikke så god som vi ønsker oss, og vi ser også at det er atskillig færre brukte båter til salgs enn det pleier å være på denne tiden av året. Det er selvfølgelig ikke helt sesong for båtliv akkurat nå, men det er absolutt sesong for å kjøpe båt.   Venter man til april-mai så risikerer man at det er utsolgt. Så hvis man drømmer om båt til sommeren er det faktisk nå man bør kjøpe.

båtliv, Northmaster

Spennende nyhet

Knut gleder seg selvfølgelig til båtsesongen starter. I år gleder han seg litt ekstra mye, grunnet et nytt medlem i familien hos Flyt Marine.

– Vi har fått et nytt merke, Northmaster, som er veldig spennende. Northmaster ble lansert i 2020, så det er veldig ferskt. Northmaster er en videreføring av OceanMaster. Man kan sammenligne det med Volvo og Polestar, Northmaster er på sett og vis en oppgradering av OceanMaster. Blant annet er det bedre skrog, og helt utrolig kjørekomfort. Designen er helt fantastisk, kanskje noe det beste man får i dag. De som vurderer båthandel burde absolutt ta en titt på Northmaster. Men da bør du altså ikke vente for lenge!

Kontakt oss for et godt tilbud!

Flyt Marine, Leangbukta 30, 1392 Vettre, Tlf.: 40 00 07 33