Annonsørinnhold

You MASHQ

Publisert
14. september 2018

Presterer du maksimalt? På denne måten unngår du dehydrering under treningsøkten; smart, enkelt og bærekraftig.

For å unngå dehydrering, er det avgjørende å få i seg væske under en treningsøkt. Vi vet generelt ikke nok om hvor viktig det er å fylle på med vann under en økt, når du kjenner tørsten er det ofte for sent.

Problemstillingen avdekket et behov de fleste har erfaring med. Hvordan få i seg nok væske under treningsøkten for å unngå dehydrering?

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Mashq, Drikkeflaske, Trening

MASHQ skal være del av deg; den er lett, enkel å bruke- og gjenbruke.

Martin Otto Fougner er grunnlegger av det norske designkontoret Hugo Industridesign.

De siste 15 årene har Martin med team utviklet prisbelønnende produkter for internasjonale kunder; fra ergonomiske hjelpemidler, sportsprodukter brukt under OL, til til hverdagsemballasje som vannflasker. Designeren har solid erfaring i å utvikle funksjonelle, vellykkede produkter for masseproduksjon.

Change your choices, shape your world

Mashq, Drikkeflaske, Trening

Produktet er designet for å vare så lenge som mulig.

Det innovative produktet teamet nå har utviklet gjør væske tilgjengelig under treningsøkten på en ny, smart og bærekraftig måte.

MASHQ er et produkt med eksepsjonelle ergonomiske og funksjonelle egenskaper som gir deg maksimalt utbytte av treningsøkten på en enkel, sunn måte.

MASHQ skal være del av deg; den er lett, enkel å bruke- og gjenbruke.

MASHQ rommer 350 ml væske, og de elastiske båndene tilpasser seg etter mengde innhold. Bæresystemet er designet slik at du også kan lagre kredittkort, nøkler og en telefon.

Produktet er designet for å vare så lenge som mulig. Sammen med en refilløsning er det totale produktet et bærekraftig, smart alternativ. Den dryppfrie drikketuten er laget i medisinsk silikon, og selve beholderen i TPU, (Thermoplastic Polyurethan), begge er materiale som ikke avgir giftstoffer og som er 100% BPA frie. Beholderen med vann er enkel å rengjøre og å fylle på nytt vann, den kan til og med vaskes i maskin. Bæresystemet kan vaskes etter anvisning.

Mashq, drikkeflaske, trening

MASHQ rommer 350 ml væske, og de elastiske båndene tilpasser seg etter mengden væske.

#balance

Mellom idé til endelig produkt ligger det hundrevis av arbeidstimer, dusinvis av prototyper. Produktet må ha en funksjon som løser en utfordring på en ny, smartere måte – det bør fortjene eksistens.

Designteamet startet med å analysere forskjellige funksjonelle og fysiologiske behov under en treningsøkt for så å teste potensielle løsninger, analysere dem og tilpasse designet deretter.

MASHQ løser ditt behov for veske under treningsøkten på en smart, enkel og bærekraftig måte

 – Vi måtte finne en fornuftig balanse mellom ergonomi, funksjon, hvordan produktet visuelt ser ut, hva det skal koste og hvilke materialer som kvalifiserer til standaren vi ville ha. Vi har testet ut produktet, funnet svar for så gå tilbake til tegnebordet. Det er med høy forventning og stor tro vi lanserer MASHQ via Kickstarter. MASHQ løser ditt behov for væske under treningsøkten på en smart, enkel og bærekraftig måte, sier Fougner.

I UKE 41 LANSERES MASHQ I KICKSTARTER – STØTT MORGENDAGENS INNOVASJON HER

Mashq, Trening, Drikkeflaske

Mellom idé til endelig produkt ligger det hundrevis av arbeidstimer, dusinvis av prototyper.

#MYMASHQ

MASHQ har et allsidig design som kan brukes av alle, fra atleter til joggere, og er spesielt godt egnet for aktiviteter der armer og ben er i bevegelse. MASHQ gjør det enkelt for atleter å forbli hydrerte under aktivitet.

Vi har latt personer med forskjellig bakgrunn, ferdighetsnivå og mål for treningsøkten teste MASHQ.

fanny (33):

«Verden for mine føtter. Dobbelknuter på joggeskoene før de setter av sted. Fokus på prestasjon, på fart, på intensitet.

MASHQ føles lett på armen, som om den er integrert. Det smarte bæresystemet kan justeres og lar meg tilpasse den til hva jeg har på meg og hvor på armen jeg vil at den skal sitte.

Ved en enkel bevegelse med høyre arm når den dryppfrie tuten munnen, uten at jeg behøver å stoppe. Den smarte drikkeflasken holder vannet kjølig under hele økten, som varer i underkant av 50 minutter.

Etter økten føler jeg meg opplagt og opplever at jeg har mer energi. Jeg vet jeg har tatt hensyn til kroppens behov for vann.

Nye rekorder skal settes, med de beste forutsetningene for å lykkes.»

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

I UKE 41 LANSERES MASHQ I KICKSTARTER – STØTT MORGENDAGENS INNOVASJON HER

Mashq, Drikkeflaske, Trening

MASHQ gjør det enkelt for atleter å forbli hydrerte under aktivitet.

 

 

Mashq, Henrik Ibsens gate 100B, 0255 Oslo, Tlf.: +47 91703190