Informasjonskapsler på Livsstil

Dette er informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en liten mengde data som nettleseren din lar et nettsted eller -tjeneste lagre på din datamaskin.

Informasjonskapsler kalles gjerne også for cookies.

Disse informasjonskapslene lar nettstedet eller -tjenesten kjenne deg igjen over tid, slik at du kan bli tilbudt en forbedret brukeropplevelse eller tilpasset og målrettet markedsføring.

Ditt samtykke

Ved å besøke dette nettstedet samtykker du i bruken av informasjonskapsler.

Ønsker du ikke å gi ditt samtykke til dette kan du selv endre innstillingene i din nettleser til å ikke akseptere bruk av informasjonskapsler. Merk at dette kan føre til at våre tjenester ikke fungerer optimalt.

Administrere informasjonskapsler

Informasjonskapsler på dette nettstedet

Google Analytics og DoubleClick

Mediehuset Budstikka benytter Google Analytics for å måle og analysere trender og adferd i besøk på dette nettstedet. Google Analytics benytter informasjonskapsler til å «huske» hva en bruker har gjort ved tidligere besøk eller interaksjoner.

I tillegg benyttes et utvalg av funksjoner i Google Analytics som er basert på informasjonskapsler for Google-annonsering. Disse gir blant annet mulighet til å lage remarketingmålgrupper med utgangspunkt i spesifikk atferd, demografiske data og interessedata, samt å dele disse listene med AdWords, bruke demografiske data og interessedata i Analytics-rapporter og å opprette segmenter basert på demografiske data og interessedata.

Ingen personlig identifiserbar informasjon lagres.

Google er databehandler.

Du kan på eget initiativ velge bort bruken av Google Analytics og tilhørende funksjoner med deres bortvalgsalternativer: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

Adform

Mediehuset Budstikka benytter Adform til å håndtere digitale markedsføringskampanjer på vegne av våre kunder og annonsører.

Adform benytter informasjonskapsler til å kunne huske hvilke deler av nettstedet du har besøkt innenfor gitte tidsrom, til å målrette og begrense målretting av annonser mot deg og til å måle effekten av digital markedsføring.

Ingen personlig identifiserbar informasjon lagres.

Adform er databehandler.

Facebook

Mediehuset Budstikka benytter Facebook til å håndtere digitale markedsføringskampanjer på vegne av våre kunder og annonsører.

Facebook benytter informasjonskapsler til å kunne huske hvilke deler av nettstedet du har besøkt innenfor gitte tidsrom, til å målrette og begrense målretting av annonser mot deg og til å måle effekten av digital markedsføring.

Facebook er databehandler.