Shopping

Nye Rortunet senter

Annonsørinnhold

Kortreist helse i Slemmestad

Det nybygde Rortunet har åpnet i Slemmestad, og allerede nå viser solide besøkstall at senteret er ønsket tilbake. Mange vil verdsette de nye og lokale helsetilbudene med tannlege, lege og treningssenteret SATS på Rortunet.

Annonsørinnhold

La det gro

Påsken er over, og med det har startskuddet gått for hagesesongen. Normalt sett strømmer folk til hagesentrene i disse dager, i jakten på inspirasjon og planteglede. Men i år må vi gjøre det annerledes.

Stasjonen kafe, Spikkestad

Annonsørinnhold

Ut på tur? Ta med kaffe!

Å drive kafé har ikke vært en dans på roser det siste året. Nå står din lokale kafé klar til å forsyne deg med kaffe og godsaker enten du skal sitte i solveggen eller gå tur i nærområdet.

Annonsørinnhold

Få det servert i påsken

Etter en lang og tidvis dyster vinter, er det på tide å senke skuldrene og nyte våren. Hvorfor ikke la noen av de lokale spisestedene få skjemme deg bort med å lage middag som du kan ta med hjem?

Bakkal i Heggedal

Annonsørinnhold

Påskekos til nye høyder

Er det én gang vi har fortjent å kose oss litt ekstra i påsken, så må det vel være i år. Ikke glem at gårdsutsalg og småbutikker over hele kommunen står klare til å bidra til at du får tidenes snadderpåske.