Annonsørinnhold

Åpent fabrikkutsalg hos Lisa

Publisert
1. januar 2017

På fabrikkutsalget til Lisa får du tak i det lille ekstra til julemåltidet, omtanken til vertskapet og en stemningsfull førjulshandel. Velkommen til Lisa, også på lørdag.

ÅPENT FABRIKKUTSALG

Møt Lisa; lokal, best på syltetøy, gelé og saft av høy kvalitet, produsert i små porsjoner av førstesorteringsbær. Dette for å bevare mest av det naturlige i bæret, slik at du alltid får en fersk smaksopplevelse.

Her får du kjøpt saft, syltetøy i bøtter og spann og på glass, til fabrikkpris. Med på kjøpet får du lukten av nyrørt syltetøy og blåkledde syltetøykokere. Som rører. For hånd.

Syltetøyglass

VERTSKAPSGAVEN

Vi går snart inn i en høytid, med mange arrangement og festligheter. Kanskje ønsker man å sette litt ekstra pris på vertskapet som har stelt i stand. Det er både enkelt og greit med en julestjerne, men ikke spesielt oppfinnsomt. På fabrikkutsalget ti Lisa får du tak i enkelte glass med syltetøy eller fine gavepakninger til fabrikkpris.

Lisas Gourmet produserer gelé og syltetøy av høy kvalitet. Til jul er de smakfulle geleene spesielt populære. Blant flere forskjellige varianter er rips, akevitt og mintgelé solide favoritter. Ripsgelé passer spesielt godt til stekte kjøttretter som ribbe, mens mintgeleen er fin til lam og vilt. Akevittgeleen er spesielt god til julematen, hos Lisa finnes noe for en hver smak. Og helt sikkert noe til vertskapet vil like, også.

 

INGEN GRØT UTEN

Saft må man ha, enten til risengrynsgrøten eller på termos. Den tradisjonelle, søte solbær saften er obligatorisk til julegrøten, til hus – og fjøsnisser. For ikke å glemme den røde sausen til riskrem. Den riktige, gammeldagse smaken får du bare av solbærsaft med sukker. Også andre, nostalgiske varianter som gulrotsaft er å kjøpt.

På fabrikkutsalget til Lisa får du tak i det lille ekstra til julemåltidet, omtanken til vertskapet og en stemningsfull førjulshandel. Velkommen til Lisa, også på lørdag.

Lisa Syltetøy AS, Ringeriksveien 173, 1339 Vøyenenga, Tlf.: 67 13 12 22