Annonsørinnhold

Fleksibelt og sosialt på kontoret

Publisert
16. juni 2020

Å dele kontor med andre virksomheter bidrar til lavere kostnader for bedriften, samtidig som at de ansatte får større nettverk. Her kan du bli kjent med kontorfellesskapene til Evolve og Right Size.

Tekst: Aina Skoland Foto: Vibeke Glosli

 

Evolve utvider

Evolve har 25 kontorfellesskapsentre fordelt rundt om på Østlandet, og to av dem er i Asker: Evolve Asker Tek i Hagaløkkveien 26, rett ved togstasjonen, og Evolve Lensmannslia i Lensmannslia 4, i samme bygget som Actic Asker.

Evolve er godt etablert i Asker med to moderne, fine sentra. Her viser Elisabeth Nordgård Vikenes fram kontorfellesskapet i Lensmannslia.

 

– Begge stedene er moderne fullservicebygg med tilgang til kantine, resepsjon og treningsmuligheter, forteller Elisabeth Nordgård Vikenes, som har den daglige kontrollen på Evolves sentra i Asker. – De som leier kontorplass her, enten de er alene, eller som del av en større bedrift, har alle tilgang til store sosiale soner, møterom i ulike størrelser, stillerom og minikjøkken. De kan leie låsbare teamkontorer, eller plasser i åpen sone, og får tilgang til print og kopi til gjeldende satser.

Vi har også sosiale arrangementer, og hvis man leier kontor hos oss, får man også tilgang til våre øvrige Evolve-sentra. Alle felleskostnader som strøm, oppvarming og renhold er inkludert, forteller Vikenes.

Til høsten utvider de med en hel, ny etasje i Lensmannslia, så Vikenes ønsker nye arbeidstakere velkommen til Evolve i Asker.

Ble du nysgjerrig på dette kontorfelleskapet? Les mer her.

 

Fleksible kontrakter på Right Size

Like ved E18 på Nesbru, nærmere bestemt i Nesbruveien 75, ligger Right Size. Hit kommer du ved å kjøre bil og ta av E18 ved IKEA, eller du kan ta buss 250 til Nesbru stasjon.

Right Size ligger rett ved E18 på Nesbru. Her har markedssjef Fredrik Ski sørget for at man blant annet kan ta et slag billiard i lunsjpausen.

 

– Vi har for tiden rundt 70 ulike leietakere som driver med alt fra catering til salg av tannlegeutstyr, forteller Markedssjef Fredrik Ski i Right Size. – Men vi har fortsatt nesten 600 kvadratmeter med ledig kontorplass, og jobber fortløpende med å bygge opp nye enkeltmannskontorer og tilpasse lokaler for leietakere.

De som har kontorplass hos Right Size har tilgang til lunsjrom/betjent kantine, treningsrom, parkering, møterom og fellesområde med kaffemaskin. I tillegg har de vendingmaskin, gratis møtesenter og parkering ute og inne, forsikrer Ski. – Vi setter dessuten opp fleksible kontrakter, så leietakerne kan gå opp eller ned i kontorstørrelse
ved behov, og skulle de trenger en pause fra jobbingen kan de spille et slag billiard eller shuffleboard, forteller Ski.

Ble du nysgjerrig på dette kontorfelleskapet? Les mer her.

 

Kart over kontorfellesskap

 

 

 

Evolve Asker Tek
Hagaløkkveien 26, 1383 Asker
Kontaktperson: Elisabeth Nordgård Vikenes, 95070987
elisabeth@evolve.no
www.evolve.no


Evolve Lensmannslia
Lensmannslia 4, 1386 Asker
Kontaktperson: Elisabeth Nordgård Vikenes, 95070987
elisabeth@evolve.no
www.evolve.no


Right Size
Nesbruveien 75, 1394 Nesbru
Kontaktperson: Fredrik Ski, 69020885
rs@rightsize.no
www.rightsize.no