Annonsørinnhold

Hva skal torget hete?

Publisert
5. juli 2017

Bekkestua sentrums flere torg byr på full forvirring for besøkende og kunder. Nå skal torget foran Bekkestua Senter få et eget navn, og du kan bestemme hvilket.

– Det stod et lite hus her før, der de solgte sjokolade, men det er lenge siden. Mange kjenner plassen som «der Lefdalgården lå», men vi kaller det bare for torget. På Bekkestua finnes det flere torg som kan være forvirrende for besøkende og kunder. Vi synes det hadde vært gøy å engasjere nærmiljøet til å være med å bestemme hva det hyggelige torget vårt skal hete, sier Anita Stubberud Grøndahl, senterleder på Bekkestua Senter.

- Det stod et lite hus her før der de solgte sjokolade, men det er lenge siden.

I 2014 stod Bekkestua Senter ferdig og har siden utvidelsen i 2016 vært Bekkestuas største senter. Plassen foran Egon – torget – har siden åpningen stått uten navn.

– I dag brukes torget som en sosial møteplass med blomstertorg, restauranter og uteservering. Her yrer det av liv i sommermånedene. Bekkestua Senter er en levende møteplass som ivaretar den enkelte på en personlig og nær måte, her finnes det tilbud for hele familien, fortsetter Grøndahl.

 

du bestemmer

Hva torget skal hete, er opp til deg. Kanskje skal det navngis etter en person med en spesiell tilknytning til stedet, eller har hunden din et passende navn? Ditt forslag tas imot med takk.

– Vi oppfordrer alle til å delta i navnekonkurransen vår. Forslaget sendes på epost til senter@bekkestuasenter.no innen 1. september. Det blir en høytidelig markering av navnet på torget, mens vinneren får heder, ære og et gavekort på kr. 5000,-, forteller Anita.

Vil du bestemme hva torget på Bekkestua Senter skal hete? Send ditt bidrag til senter@bekkestuasenter.no innen 1. september og vinn gavekort på kr. 5000,-

Når torget har fått navn vil man i fremtiden forhåpentligvis unngå misforståelser knyttet til Bekkestua sentrums to torg.

– Vi ønsker gamle og nye kunder god sommer. Bruk det sosiale torget vårt til en hyggelig stund i solen – og hvem vet, kanskje kommer du på et passende navn til torget mens du nyter ferien der. Senteret har ordinære åpningstider gjennom hele sommeren, med noen få avvik (se åpningstider her), sier Anita til slutt.

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

Opps, fant ikke skjemaet.

Bekkestua Senter, Gamle Ringeriksvei 34/36, 1357 Bekkestua, Tlf.: 67 53 53 00