Annonsørinnhold

Sko, hvor skal du?

Publisert
23. oktober 2018

Det er det Maria Sajdin (44) spør seg om, hver gang hun sender avgårde et nytt par med sko.

Skoringen Høvik overtok de gamle lokalene til Skosko, høsten 2014. Det 1200 m2 store lokalet på Ramstadsletta 15 rommer 42 forskjellige merkevarer, 9 engasjerte ansatte og én butikksjef med genuin skodilla.

Skobutikken er en av landets aller største, og med en stor gratis parkeringsplass rett utenfor døren, er alt lag til rette for å trille kjøpet ditt helt frem til bilen – du ender nemlig aldri opp med bare et par sko.

Skoringen, høstsko, skoletter

– Føttene våre skal bære oss gjennom et helt liv, men det tenker vi ikke så ofte på. Vi er ikke så flinke til å ta vare på føttene våre som vi burde ha vært. En sko skal føles, sier Maria og rekker frem et okergult par sandaler med kilehel.

Den engasjerte butikksjefen tok over i oktober 2015, men har drevet i skobransjen i 15 år. For Maria, og de andre du møter på Skoringen Høvik, er sko mye mer enn bare sko. Sko er livsstil.

– Og så er det lett å forholde seg til føtter. Føttene dine bryr seg ikke om å gå ned i vekt – eller opp igjen. Sko passer alltid, til alle anledninger. Du finner garantert en god grunn til å skaffe deg et nytt par, smiler Maria.

 

Familiens skobutikk

Det store lokalet er organisert på en oversiktlig og åpen måte, delt inn etter merker og i avdelinger, i såkalte shop in shops.

– Hos oss finner hele familien sko, på ett og samme sted. I barneavdelingen finnes en krok med aktiviteter for barna. Vi har en lounge med kaffe, wifi og Kapital til han, som pleier å finner skoene han skal ha, før henne. Maria viser vei, i det lyse, tiltalende lokalet.

skoringen, høstsko, skoletter

Under hver enkelt hylle står skoeskene i tilgjengelige størrelser pent stablet, sånn at du enkelt kan finne frem på egenhånd, hvis du ønsker det.

– I denne avdelingen har vi samlet alle modeller til dame i størrelse 42. Akkurat nå tror jeg vi har 50 forskjellige modeller. Vi har en tilsvarende avdeling til herre, med sko i størrelse 47 og 48. Handleopplevelsen hos oss skal være positiv, uansett om du bruker størrelse 36 eller 42, sier Maria.

  

Stempelkortet

Det skal lønne seg å være kunde hos Skoringen Høvik. Det unike fordelskortet stemples flittig, kanskje ikke så rart når hvert 3. kjøp gir 20% avslag – hvert 6. kjøp gir 50% avslag.

– Vi har en fast kunde, en bestefar, som handler mye hos oss. Han stempler, men bruker aldri avslagene sine selv. De gir han bort til barnebarna, så de kan kjøpe sko på 50% avslag. Maria vet dette, fordi hun kjenner kundene sine.

Selv om Skoringen Høvik er en stor skobutikk, kan du forvente at kundeservice er like selvsagt som i en liten.

Skoringen Høvik, Ramstadsletta 15 1363 Høvik, Tlf.: 21 07 91 20