Annonsørinnhold

Klar for første skoledag!

Publisert
14. august 2018

Første skoledag er et av livets viktige øyeblikk. Skal ditt barn starte sitt neste, store kapittel med skolestart i høst? På Sandvika Storsenter finner du skoleantrekkene barna vil elske.

Mange av oss husker ennå spenningen fra første skoledag i nye klær, nystelt hår og med ransel på ryggen. På Sandvika Storsenter har høstnyhetene inntatt butikkene og nå bugner det over av flotte og praktiske skoleklær til din førsteklassing.

Sandvika Storsenter - første skoledag - skolestart

Vi har satt sammen skoleantrekkene til inspirasjon for deg som har en spent 6-åring som venter på den store dagen. I høst ser vi flere trender i barneavdelingene på senteret, og en av de største er fargen gult. Gult er kult, både for jenter og gutter, og spriter opp skoleantrekket. Barn liker som kjent sterke farger og dette finner du i utvalget hos mange butikker denne sesongen.

Sandvika Storsenter - første skoledag - skolestart

I år er prikker en stor trend både for barn som voksen, og vi syns det er råtøft å kombinere mønster som prikker og striper med sterke farger. Høstutvalget for barneskole eleven er flust av mønster, print og påsydde detaljer, i mange av butikkene hos oss. Her er det bare å slippe fantasien løs!

Sandvika Storsenter - første skoledag - skolestart

Dyreprint og gensere med dyremotiver er noe barna elsker, og enten det er enhjørninger  eller dinosaurer som er favoritten, vil du finne et bredt utvalg hos oss. Hvorfor ikke ta med deg ditt skolebarn, så kan han eller hun selv være med på å plukke ut sine skoleklær? Da blir det muligens lettere å få barnet til å kle på seg om morgenen også!

Under har vi satt sammen noen antrekk til inspirasjon for deg og din førsteklassing. Kom innom oss på Sandvika Storsenter, her finner du nemlig alt du trenger til skolestart!

Sjekk våre favorittantrekk til barneskoleeleven her:

Sandvika Storsenter - første skoledag - skolestart

Alt fra Zara: Parkas, kr 499. Genser, kr 159. Jeanstights, kr 199. Sko, kr 349

Sandvika Storsenter - første skoledag - skolestart

Alt fra Zara: Hettegenser, kr 199. Bukse, kr 199. Sko, kr 279. Jakke, kr 249.

Sandvika Storsenter - første skoledag

Alt fra Zara: Genser, kr 199. Boots, kr 599. Bukse, kr 199

Sandvika Storsenter, Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika, Tlf.: 67 52 23 00