Annonsørinnhold

Rykkinn senter sine beste julegavetips

Publisert
30. november 2018

På nyoppussede Rykkinn senter, sentralt i Bærum, finner du julegavene til de aller fleste. I disse 33 butikkene bugner det av flotte julegavetips, i alle prisklasser og for alle aldre.

Senterleder Ole Kristian Kilvær-Seth, er sikker i sin sak.

– Her hos oss er det så mange flotte butikker og et fantastisk utvalg. Fra Europris, hvor du finner det aller meste, til kosmetikk, blomster, verktøy og Kitch`n, med sine flotte kjøkkenvarer. Mitt beste julegavetips er nok støpejernsgrytene Le Creuset, hos Kitch`n. Disse er like fine å gi som å få, og passer til både kvinner og menn.

Senterleder Rykkinn senter

JULEGAVETIPS 1: Senterleder Ole Kristian Kilvær-Seth er klar for den store julehandelen. Hans julegavetips er støpejernsgrytene Le Creuset hos Kitch’n.

Rykkinn senter, støpejernsgrytene Le Creuset, hos Kitch`n.

Med sine 45 virksomheter er ikke Rykkinn senter et vanlig nærsenter. Her er det nyoppusset, stort og lyst, og med gode tilbud innen mat og drikke. I tillegg er det 3 timers gratis parkering for kundene. I desember holdes det åpent 3 søndager og med utvidet åpningstid hele den siste uken før jul. Meny holder da åpent fra 08-22, hvis du har glemt noe til julemiddagen.

 

Butikkenes egne anbefalinger

Kilvær-Seth tar oss med ned på Europris, for å vise oss julebutikken der. Vi treffer butikksjef Azim Azizi, og vi spør han om hva hans beste julegavetips er.

– Innpakket konfekt! Det har vi et veldig godt utvalg av i år, og alle blir jo glad for sjokolade. Jeg tror ikke alle vet at vi har spesialisert oss på dette.

Europris, julegavetips

JULEGAVETIPS 2: Butikksjef på Eurorpris Azim Azizi sitt julegavetips er innpakket konfekt.

Europris har de også en meget imponerende avdeling for julepynt.

Det skinner og blinker i kuler og lys, men det finnes også flotte nisser, kranser og annet, i naturmateriale.

– Den kuleste julepynten vår i år er nok juletretoget vårt, en togbane du fester på juletreet som blinker og beveger seg rundt i skikkelig Disney-stil.

– Den kuleste julepynten vår i år er nok juletretoget vårt, en togbane du fester på juletreet som blinker og beveger seg rundt i skikkelig Disney-stil. Julepapir, bånd, «til og fra lapper» og julekort, er også noe Europris er store på.

Videre får vi tips om at butikken Normal, er stedet for kalendergavene.

Normal, julegavetips

SMÅGAVER: Hos Normal anbefaler butikkmedarbeider Eric Dirnes alle smågavene.

Har du en prinsesse eller to der hjemme, er dette butikken for å fylle opp kalenderen i år. I følge butikkmedarbeider Eric Dirnes, koster den billigste kalendergaven bare ni kr. Her inne finner du meter på meter med småting som passer perfekt til kalenderen, men hovedutvalget ligger på kosmetikk, lipgloss med glitter, badeartikler og liknende.

 

Stamkundens beste julegavetips

På den koselige kafèen Kaffetid, finner vi en liten, glad gjeng ved et bord. De forteller at de starter formiddagen her – hver dag. En liten matbit og en kaffekopp med venner er alltid en koselig start på dagen. Anne-Lise Wego ble den utvalgte til å gi i fra seg sitt beste julegavetips og svaret kommer raskt.

Fornøyd kunde - mestergrønn

JULEGAVETIPS 3: Gavekort fra Norli eller Mester Grønn er stamkunde Anne-Lise Wego’s beste tips.

– Gavekort på Norli eller Mester grønn er det mange som får av meg. Da kan de velge selv hva de vil ha og disse butikkene har jo så mye forskjellig.

Rykkinn senter ønsker alle en inspirerende og hyggelig julehandel.

Rykkinn senter, Munins vei 1, 1348 Rykkinn, Tlf.: 966 28 424