Annonsørinnhold

En liten pris å betale

Publisert
22. mai 2017

Noen spørsmål er vanskelig å stille.

Svarene er enda vanskeligere å tenke på. Hva hvis det aller verste skulle skje? Hva hvis det kjæreste vi har, barna våre, skadet seg alvorlig, ble syke eller i verst tenkelige fall omkom?

Selv om det er ubehagelig å tenke på, er det viktig å ha snakket om dette slik at hvis du en dag skulle få behov for hjelp, får du den hjelpen du trenger og har krav på. Du skal fokusere på det som virkelig betyr noe – å ta vare på barnet ditt.

FOR SIKKERHET SKYLD: Den aktive familien fra Snarøya har forsikret barna sine gjennom Fornebubanken.

– Jeg driver for meg selv, og har alltid hatt behov for forsikring. Hva som kan skje hvis man ikke har den forsikringen man trenger, er vanskelig å tenke på. Nettopp derfor har jeg vært opptatt av at barna skal være forsikret i Fornebubanken, de også. For oss har det vært viktig at barna har sykdoms- og ulykkesforsikring, det er en trygghet vi har behov for, sier Franco Feci (46).

 

Alt under kontroll

Den aktive familien på fire bor på Snarøya og består av Franco, Henriette (46), Filippa (15) og Luca (13).

– Hva hvis det skulle skje noe med barna mens vi er på ferie? Vi er en aktiv familie som reiser mye. På reise går vi på tur, står på snowboard og surfer. I fjor var vi på Bali i fem uker. Å investere i barneforsikring er en liten pris å betale for den tryggheten vi får når vi er på tur. Vi nyter ferien mer når vi vet at vi har full kontroll på det vi kan ha kontroll på, sier Franco.

Filippa og Luca har heldigvis ikke vært involvert i ulykker eller sykdom til nå, men Franco selv har opplevd å bli skadet i utlandet.

- For oss har det vært viktig at barna har sykdoms- og ulykkesforsikring, det er en trygghet vi har behov for.

– Vi var i Sveits og jeg fikk problemer med en skulder. Å bli ivaretatt når du trenger hjelp er viktig, både for barn og voksne. Man tenker alltid at det ikke skjer seg og sine, men det gjør det, legger han til.

Det er ikke bare på reise barna har behov for forsikring. Uforutsette hendelser skjer gjerne i lek og i fritidsaktiviteter. Også psykisk sykdom er mer utbredt, og kan føre til problematiske forhold.

– For meg er det avgjørende med en personlig relasjon til min kunderådgiver. Jeg vil forholde meg til en som vet hvem jeg er, en som vet hvilke produkter jeg allerede benytter og som kan tilby meg nye produkter som er aktuelle for meg og min familie. Et upersonlig kundeforhold er det siste du vil forholde deg til hvis det verst tenkelige skjedde. Hos Fornebubanken blir du ivaretatt og fulgt opp på en personlig måte, smiler Franco.

sjekk hva du får utbetalt hvis uhellet er ute

Fornebubanken, Widerøeveien 5, 1360 Fornebu, Tlf.: 400 02 265