Annonsørinnhold

Med denne sportsbrillen ser du alt

Publisert
1. mars 2019

Skitur og vaffel er en av hobbymosjonistens mange gleder. Men må du frem med lesebrillene når du skal lese menyen? Eller må du ta av deg sportsbrillene og ty til de vanlige brillene når du skal sjekke pulsklokka på løpeturen? Du er ikke alene.

Solbriller av, lesebriller på. Definitivt et i-landsproblem, men allikevel så deilig å slippe styret med flere briller når du trener eller går på tur. –Jeg stortrives når jeg er aktiv ute i naturen, og derfor sykler, løper og står jeg på ski så fort anledningen byr seg. Men så er det et faktum at jeg nylig har fylt femti. Øynene er ikke like sterke som resten av kroppen, sier Thomas Schou, optiker og daglig leder på Bekkestua Optikk. Sportsbriller gjør treningshverdagen enklere.

Sportsbriller, Rydy Project, Bekestua Optikk

Dette er løsningen for deg som er lei av å ta med både solbriller og lesebriller på tur. Rudy Project er verdensledende produsent av sportsbriller, sportshjelmer og alpinbriller.

Gjør livet litt lettere

Løsningen hans er å bruke en sportsbrille som har glass med styrke. –Da slipper jeg å ta av meg sportsbrillene hvis jeg skal bruke mobilen under treningsturen, og det gjør ingenting å slippe påminnelsen om at jeg har blitt litt eldre, sier han. I tillegg til at brillen er tilpasset ditt syn, bør en god sportsbrille ha fargeskiftende glass som justerer seg automatisk etter lysforholdene.

Bekkestua Optikk har i disse dager en vinterkampanje gående der du kan sikre deg modellen Stratofly fra Rudy Project til en ekstra hyggelig pris.

Lyst til å prøve treningsbriller med styrke? Bestill time her.

 

Det vil si at når du sykler hjem etter jobb, så vil glasset gradvis bli lysere i takt med skumringen. Er du er på fjellet eller på sjøen, vil sportsbrillen fungere som en mørk

solbrille utendørs. Men med én gang du kommer inn på en fjellstue eller ned i kahytten, blir glasset lyst. Da vil du alltid se det du trenger, enten det er kartet på GPS’en eller vaffelmenyen.

 

Sportsbriller er viktig for øyehelsen

Øyehelse er også et viktig moment når du skal velge sportsbriller. Vind, sterkt sollys og støvpartikler i øynene kan skade synet over tid. De aller fleste som har en aktiv livsstil vil etterhvert merke behovet for en sportsbrille.

En god sportsbrille sitter godt uten å lage store søkk i nesen og i tinningene. Den skal også beskytte mot trekk på øyet på en langt bedre måte enn en vanlig solbrille. Men samtidig er det et spørsmål om pris.

Sportsbriller, Rydy Project, Bekkestua Optikk, vintersport, raske briller

Rudy Project sponset faktisk de norske OL-utøverne under vinter-OL i PyeongChang. Så hvis de er gode nok for Marit Bjørgen og Johannes Klæbo, så er de definitivt gode nok for meg, sier optikeren.

Kontakt oss i dag og få et godt tilbud på Rudy Project.

 

Hvor mye skal man legge i en brille som kun brukes til trening? –Jeg har mange kunder som synes en Oakley-brille er for kostbar. Da er sportsbrillen fra Rudy Project et fullgodt alternativ til omtrent halvparten av prisen.

Rudy Project sponset de norske OL-utøverne under vinter-OL i PyeongChang. Så hvis de er gode nok for Marit Bjørgen og Johannes Klæbo, så er de definitivt gode nok for meg, sier optikeren.

Rudy Project, sportsbriller, løpetur i fjellet, Bekkstua Optikk

Italiensk design

Har du ikke hørt om Rudy Project, så er de verdensledende produsenter av sportsbriller, sportshjelmer og alpinbriller. De holder til i Treviso i nord-Italia, og lager funksjonelle og lekre sportsbriller enten det er golf, seiling, løping, sykling eller turer i fjellet som er din terapi.

Sportsbriller, Rydy Project, Bekkestua Optikk, sommersport, raske briller

Bekkestua Optikk har i disse dager en vinterkampanje gående der du kan sikre deg modellen Stratofly fra Rudy Project til en ekstra hyggelig pris.

 

Bekkestua Optikk, Gamle Ringeriksvei 37 1357 Bekkestua, Tlf.: 67 11 34 30